CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, TBMM’nin ara vermesinin hemen ardından Kırklareli’nde saha çalışmalarına başladı. Vekil Gündoğdu, Kırklareli'nde Kırklarelispor, Kırklareli Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği, Ticaret ve Sanayi Odası, Damızlık Koyun ve Keçi Yetiştiricileri Birliği, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi, Atatürkçü Düşünce Derneği, İnşaat Mühendisleri Odası, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Şehit ve Gazi Aileleri Derneği, Anneler Derneği ve Doku Derneğini ziyaret etti.

S7CHP Kırklareli Milletvekili Vecdi Gündoğdu, ziyaretler hakkında yaptığı açıklamada; "Bizleri misafir eden başkanlarımıza ve yönetici arkadaşlarımıza sıcak ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Gelenek Değişmedi; Uzman El Sigorta Yine İl Birincisi Gelenek Değişmedi; Uzman El Sigorta Yine İl Birincisi

S9

Ziyaretlerimiz sırasında vatandaşlarımızın en büyük sorununun ekonomik sorunlar, geçim sıkıntısı olduğunu tespit ettik. Ardı ardına gelen zamlar, yüksek enflasyon ve düşük ücretler vatandaşlarımızı içinden çıkılmaz bir buhrana sürüklemektedir.

S11Çiftçi ürettiğinin karşılığını alamıyor, esnaf siftahsız kepenk kapatıyor, emekli açlık sınırı altında yaşam savaşı veriyor. Ülkemizde ve şehrimizde ağır bir yoksullaşma yaşanıyor, bu yoksullaşmanın sonucunda milyonlarca vatandaşımız sağlıklı beslenme ve barınma sorunu ile karşı karşıya kalmıştır. Dertlere derman olmak, sorunlara çözüm bulmak için CHP halkın yanında olmaya devam edecektir." ifadelerine yer verdi. 

Saha1

Editör: Haber Merkezi