Habibe Çetin Vefat Etti Habibe Çetin Vefat Etti

Tarım ve üretimin önemine değinen Alkan, Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne (TBMM) çiftçiler için traktörlerin hiçbir şekilde haczedilmemesini ön gören kanun teklifinin sunulduğunu ifade etti.
Alkan, ürerimin ülke gücüne güç katan bir değer olduğunun altını çizerek verilen kanun teklifi ile ilgili şu sözleri dile getirdi;
"TBMM'ye Sunuldu"
"Çiftçilerimizin sahip oldukları 'Traktörlerin' hiçbir şekilde haczedilmemesini öngören kanun teklifi TBMM'ye sunuldu. Doğal afetlerle uzun süredir mücadele eden çiftçilerimizin üretimlerinin aksamaması, refah seviyelerinin korunması ve ülkemizin üreten ekonomisine katkılarının devam etmesi amacıyla partimiz MHP tarafından TBMM'ye yeni bir kanun teklifi sunulmuştur. Bu teklif, çiftçilerimizin sahip oldukları traktörlerin hiçbir şekilde haczedilmemesini öngörmektedir."
"Traktörler Kritik Önem Taşır"
"Traktörlerin haczedilememesi, çiftçilerin tarımsal faaliyetlerini sürdürebilmeleri için kritik bir adım olup, onların ekonomik sıkıntılarının hafifletilmesine ve tarımsal üretimin kesintisiz devam etmesine büyük katkı sağlayacaktır.
Partimiz MHP'nin çiftçilere yönelik duyarlı ve destekleyici kanun teklifi, tarımın ve çiftçilerin geleceği için önemli bir adım niteliğindedir. Çiftçilerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. Teklifi sunan Genel Başkan Yardımcımız ve Kayseri Milletvekilimiz Sayın İsmail Özdemir'e tüm çiftçilerimiz adına teşekkür ediyorum."

Editör: Haber Merkezi