Demirköy’den Özkul Ailesinin Acı Kaybı Demirköy’den Özkul Ailesinin Acı Kaybı

2013 yılında İzmir'de kurulan grup çok sevilen şarkı sözleri seslendiriyor. Çocukların hayatına değen; onların içlerine doğdukları dünyayı anlama ve anlamlandırma yolculuklarına eşlik eden şarkı sözleri yazıp seslendiriyorlar. Müziklerini de kendileri yapan grup; yaptıkları tematik şarkılar ile çocuklar için temiz içerikli ve duygu dünyalarına uygun olarak nitelendirilebilecek eğlenceli şarkılara imza atıyor. 
Konser verdikleri şehirlerde, şehrin bizzat içinden geçen; yollarına, evlerine, sofralarına misafir olan sevilen grup şu anda 12. Hep bahar turnesi için yola çıktı.
Turne içerisinde 6 Şubat depremlerinin etkilediği illeri yeniden ziyaret ediyorlar. Buralardaki devlet okullarında ücretsiz konserler veriyorlar.
Aralık ayında Çorlu'da konserleri kesinleşen grubun, Trakya'nın diğer şehirlerinde konser verip vermeyeceği henüz netleşmedi. Trakya konserleri için takvim yayınlanacak.
Grup; tüm turnelerinde giderlerini  halksponsorluğu ve biletli konser gelirleri ile çözüyor. Grup üyeleri; "Tüm çocuklara ulaşabilmenin yollarını kurcalıyor, çeşitli kanallar açmak için gayret ediyoruz" diyorlar.

Editör: Merve Erduğan