Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Kırklareli İl Başkanı Yunus Ercan Dağtaş, Türk Milletinin zaferiyle sonuçlanan 15 Temmuz hain darbe girişiminin 8. yıldönümünde, Demokrasi ve Milli Birlik Gününde anlamlı bir mesaj yayınladı.

Dağtaş mesajında şunları kaydetti;

“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü, Türk halkının demokrasiye olan bağlılığını ve millet iradesinin gücünü gösterdiği önemli bir tarihtir. 15 Temmuz 2016 gecesi, (FETÖ) mensupları tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişimi, milletimizin kararlı direnişiyle bertaraf edilmiştir. Bu hain girişime karşı koyan aziz milletimiz, demokrasiyi, milli iradeyi ve vatanını canı pahasına savunmuştur.

Belediye 9 Günlük Su Kaldı Demişti AFAD Sağanak Uyarısı Yaptı Belediye 9 Günlük Su Kaldı Demişti AFAD Sağanak Uyarısı Yaptı

Bugün, 15 Temmuz'un yıl dönümünde, şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnet ve şükranlarımızı sunuyorum. Bu destansı mücadele, vatan sevgisinin ve milletin birlik ve beraberliğinin en güzel örneklerinden biri olarak tarihimize altın harflerle kazınmıştır.

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle, ülkemizin ve milletimizin geleceği için daha güçlü ve daha kararlı adımlarla ilerleyeceğimize olan inancımız tamdır.

Birlik ve beraberliğimizin daim olmasını, demokrasimizin güçlenmesini ve milletimizin huzur ve refah içinde yaşamasını temenni ediyoruz.

Tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, gazilerimize minnetlerimizi sunuyorum. 15 Temmuz ruhu, milletimizin kalbinde ve zihinlerinde daima yaşayacaktır.”

Editör: Ferdi Kurtbayram