Üniversitesi Devlet Konservatuvarı, sanatçılarını düzenlediği görkemli mezuniyet töreniyle uğurladı. Mezuniyet coşkusunun yaşandığı törende, öğrencilerin kep atma sevincine aileleri de ortak oldu.

Saygı Duruşu ve İstiklâl Marşı ile başlayan tören, Trakya Üniversitesi tanıtım filminin gösterimi ardından mezun öğrencilerin mini dinletisi ile devam etti. Törenin açılış konuşmasını yapan 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Devlet Konservatuvarı ikincisi Hüseyin Cenk Erbilen “4 yıl önce başladığımız bu anlamlı yolculuğun anılar ve başarılarla dolu olarak bugün burada noktalıyoruz. Müzik ve sanat sevgimiz, öğrenme isteğimiz ve merakımız büyüyen bir çığ gibi asla dinmeyecek.” diyerek ilk günden itibaren müziği tanımak, müzikle var olabilmek için pes etmeden çalıştığını söyledi. Erbilen, arkadaşlarına meslek hayatlarında başarı diledi.

Zhr 5606

Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Devlet Konservatuarı Müdürü Prof. Ahmet Hamdi Zafer Trakya Üniversitesinin köklü bir geçmişe sahip olduğunu belirterek “Trakya Üniversitesinde üniversitenin sizden isteklerini yerine getirerek mezun olmaya hak kazandınız. Hayatınızın önemli dönüm noktalarından biri olan üniversite eğitiminizi başarıyla tamamladınız. Meslek hayatınızda elde edeceğiniz başarılar sizin ve aileniz kadar Trakya Üniversitesi içinde büyük önem taşımaktadır.” diyerek gelecek hayatlarında başarılı olmalarını temenni etti.

Hocalara seslenen Zafer, öğrencilerin yenilikçi fikir ve donanımlara sahip olarak geleceğe hazırlanmalarında gösterdikleri emekler için teşekkür etti.

Zhr 5620

Mezuniyet törenine bir video mesaj ile katılan Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ise öğrencilerin Trakya Üniversitesinden donanımlı bireyler olarak mezun olduklarını vurgulayarak hayatta başarılar diledi. Rektör Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, her türlü fedakârlığı yaparak evlatlarını yetiştiren aileleri ve kendi bilgi birikimini öğrencilerden esirgemeyen akademisyenleri de tebrik etti.

Çocuğunuzun Sıkılmasına "İzin" Veriyor Musunuz? Çocuğunuzun Sıkılmasına "İzin" Veriyor Musunuz?

Tören, dereceye giren ve mezun olan öğrencilere plaket ve diplomalarının verilmesinin ardından meslek andının okunması ve kep atma töreniyle sona erdi.

Zhr 5722

Editör: Haber Merkezi