Astroloji uzmanları ve psikologların yaptığı araştırmalar sonucunda en çok ve en az aldatma oranlarına sahip burçları açıkladı. Açıklanan listede birinci sırada Aslan burcu var.

7 Eylül Burç Yorumları 7 Eylül Burç Yorumları

Aslan; Aslanlar dramayı sever. Ateşli kişilikleriyle göstermeyi severler. Yaklaşık yüzde 36'sı ya aldattı ya da aldatmaya yaklaştı. Bu listedeki en yüksek yüzde! Peki neden? Aslanlar ilgi odağı olmak ister ve Aslan'ı yeterince alkışlamıyorsan bunu yapabilecek hayran kitlelerine gidebilirler.

Koç; Listenin ikincisi sırasında ise koçlar yer alıyor. Araştırmaya katılan Koç burçlarının yüzde 34'ü daha önce aldattı veya aldatmaya yaklaştı. Koç zodyaktaki ilk burçtur, bir ateş grubu burcudur ve Mars tarafından yönetilir. Bu yüzden çok dürtüseldir. Bazıları bunun üstesinden gelebilseler de, düşünmeden hareket etmeye eğilimlidirler. Aldatıyorlarsa sebebi budur.

İkizler; İkizler altında doğan insanlar tipik olarak geçici ilişkileri tercih ederler; bu nedenle yüzde 31'inin aldatması veya aldatmaya yaklaşması şaşırtıcı değildir. Süper sosyal bir hava işareti olarak İkizler kolayca sıkılır. İkizler, iki kişi gibi temsil edildikleri için partnerlerinin bu iki kişiyi de tatmin edebilmesi gerekir. Ancak bu iki kişiden birisi tek eşliliğe yatkın olsa da diğeri olmayabilir.

En Az Aldatan Burçlar

Akrep;  Akrepler'in sekse düşkünlükleriyle adı çıkmıştır, bu nedenle aldatan bir burç olduğuna inanılır. Ancak sadece yüzde 9'u aldattı veya hile aldatmaya yaklaştı. Derinlik arayan Akrepler insanları içeri almak konusunda isteksizdir ve bu nedenle sıradan bir ilişkiye girme olasılıkları daha düşüktür. Akrep aldatıyorsa ancak kin ve intikam duygularından yaparlar. Önce siz aldattıysanız, onlardan da bekleyebilirsiniz.

Terazi; Venüs tarafından yönetilen Terazi, yalnızca “diplomatik ve zarif” olarak tanımlanmakla kalmaz, aynı zamanda karnında kelebekler uçuşturan romantizmi de ister. Ankete göre, Teraziler'in yalnızca yüzde 7'sin partnerlerinden başka biriyle ilişki kurmayı düşündü. Teraziler ilişki içinde olmayı severler. İlişkileri kötüye gittiği anda bir sonraki ilişkiye geçerler. Size sıradan bir kavga gibi gelen şey onlara ayrılık gibi görünebilir.

Başak En Sadık

Başak; Sadık ve pratik olarak bilinen bu A tipi kişiliğin sadece yüzde 6'sı aldatmaya meyletti. Yüzde 6'lık gruptaki aldatmanın sebebi mükemmellik bekleyen Başaklar'ın standartlarını karşılayamayan partnerler olabilir. Geriye kalan yüzde 94'lük dilim aldatmak yerine terk eder.

Editör: Haber Merkezi