Habibe Çetin Vefat Etti Habibe Çetin Vefat Etti

Su kaynaklarının değerinin arttığı son dönemde, Kırklareli'nde su kaynağının kullanımı ve çevresinin görüntüsü yürekleri yakar halde.
Bölgenin su kaynağı ve yeşil alan bulundurması sebebi ile piknik ve mola yapmak isteyenler tarafından sıklıkla tercih edilmesi, duyarsız insanlardan etkilenmesini de arttırıyor. Su kaynağının etrafında biriken çöpler, bölge haklının yüreklerini yakıyor.

S1-4
Uyarı Levhası da Çare Olmadı
Eriklice Köy Muhtarlığı, hayratın etrafını ve bölgeyi kirletilmemesi için uyarı tabelası asmayı tercih etse de gelin görün ki hiçbir işe yaramadı. Asılan uyarı levhasında Eriklice Köy Muhtarlığı, "Bu çeşmenin başından insan eksik olmaz. Buraların çok temiz bulunmasını her insan ister. Su almaya ve piknik yapmaya gelenlern bu mekanı çok temiz tutmaları insani bir görevdir. Temizliğe riayet edelim. Bu çok zor bir şe değildir. Atıklarımızı kibrit çöpü bile olsa burada bırakmayınız. Bir poşete toplayıp şehir çöplüğüne atınız" ifadelerine yer verdi.

S7-1
Harfiyat Atıkları
Hayrat alanını kullanan duyarsız vatandaşların ardından bıraktığı çöpler, insanoğlunun dünya üzerindeki zararlarını gözler önüne seriyor. Su kaynağının etrafı gibi Eriklice yolu üzeri de kirlilik ile boğuşuyor. Yol kenarlarına atılan harfiyatlar bölgenin kaderine terk edilmişliğini gözler önüne seriyor.

S5

S3-2

S4-1

S2-4

Editör: Şefik Kenar