2024-2025 eğitim-öğretim yılı dün itibariyle başladı. Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Kırklareli Okulları, yeni yılı düzenlediği açılış töreni ile karşıladı. Törende öğrencileri aileleri de yalnız bırakmadı.

Üsküp Belediyesi’nden Öğrencilere Kırtasiye Desteği Üsküp Belediyesi’nden Öğrencilere Kırtasiye Desteği

7-26

“Gençlerimizi yarına hazırlamak için heyecanlı ve enerji doluyuz”

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende Kampüs Müdürü Berkay Angün günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yaptı. Müdür Angün; “Bu eğitim yılında bizlere güvendiğiniz, bu meşakkatli ancak kutsal yolda yükümüzü paylaştığınız için hepinize teşekkür ediyorum. Geleceğin mimarı kıymetli öğretmen arkadaşlarım insanın en değerli varlık, sevginin en hünerli güç, bilginin en yenilmez kuvvet, emeğin en yüce değer, eğitimin en vazgeçilme hizmet olduğu okullarımızda vakit ışıldayan gözleri umutla bakan gençlerimizi inanç ve kararlılıkla geleceğe hazırlama vaktidir.

6-35

Eminim ki hepimiz bu topraklara olan vicdan borcumuzu memleket aşkımızla yoğurarak, samimiyet ve özveri ile çalışmak, Türk milli eğitiminin amaçları doğrultusunda gençlerimizi yarına hazırlamak için heyecanlı ve enerji doluyuz.

Yetişkinler olarak bizleri bugünlere hazırlayanlar öğretmenlerimiz oldu. Biz onlarla var olduk, onların emekleriyle hayatı çok farklı bir şekilde yaşamaya başladık. Huzurunuzda üzerimde hakkı olan kendi öğretmenlerimi, bayrağın dalgalandığı her yerde bizi bekleyen yürekler var diyerek şehit düşen tüm öğretmenlerimizi bir kez daha saygıyla anıyorum.

5-78

Bu eğitim öğretim yılında emek verecek olan okul yöneticilerimize, tüm öğretmenlerimize ve tüm personelimize şükranlarımı sunuyorum. Bu vesileyle yeniden yüksek hedeflere ulaşacağımız, başarılı çalışmaları hep birlikte taçlandıracağımız 2024-2025 eğitim-öğretim yılının ülkemize, milletimize ve eğitim camiamıza iyilik, güzellik ve başarı getirmesini temenni ediyor. Tüm öğrencilerimi muhabbetle kucaklarken, tüm Fen Bilimleri Okulları ailesini saygıyla selamlıyorum” dedi.

1-1057

Konuşmanın ardından keman dinletisi, ana sınıfı öğrencilerinin gösterisi ve bateri gösterisi sahnelendi.

Açılış töreni, öğrencilerinin öğretmenler eşliğinde sınıflarına gitmesi ile son buldu.

D S C 0743

Muhabir: Volkan Abuy