Yerel

Gelenek Değişmedi; Uzman El Sigorta Yine İl Birincisi

Kırklareli’nin önde gelen sigorta şirketlerinden olan Uzman El Sigorta, Allianz Sigorta tarafından bu yıl da il birinciliğini kaptırmadı.

Allianz Sigorta’nın müşteri memnuniyeti, üstün gayret ve performansa göre belirlediği il birincileri listesinde bu yıl da Kırklareli İl birincisi Uzman El Sigorta oldu. 2021 ve 2022’nin ardından 2023 yılında il birinciliğini kazanan Uzman El Sigorta, üs üste üçüncü kez il birincisi olarak, sektördeki yerini sağlamlaştırmış oldu. Uzman El Sigorta işletme sahipleri Nebahat ve Emre El, ödüllerini Allianz Batı İstanbul ve Trakya Bölge Müdürü Ahmet Arslan ve acente temsilcisi Muhammet Şahin’in elinden teslim aldı.

İl birinciliklerinin şirketin belirlemiş olduğu üretimi tutturup, yapılan müşteri anketlerinde dereceye girerek belirlendiğini belirten Uzman El Sigorta işletme sahipleri Nebahat ve Emre El, “Kırklareli’ne bağlı Allianz Sigorta acenteleri arasında yapılan değerlendirme sonrasında 15 acente içinde değerlendirme yapılıp, birincilik ödülü veriliyor. Kırklareli’nde 15 Allianz Sigorta acentesi var. Allianz Sigorta 2021-2022 -2023 Yılı Kırklareli İl Birinciliği ödülüne adımızı yazdırmaktan gurur ve onur duyuyoruz. Bizlere her zaman destek olan ve güvenen tüm saygıdeğer müşterilerimize, müdürlerimize, Allianz Batı İstanbul ve Trakya Bölgemize ve ekip arkadaşlarımıza teşekkürlerimizle” diye konuştular.