Mert Mercan girişimindeki “Meto Hair Design”, Kauför Salonunun açılışı bugün gerçekleştirildi.

Kırklareli’nde Kasaplar Arası olarak bilinen caddede düzenlenen açılışa; Belediye Başkan Yardımcısı Kürşad Yamaner, Kırklareli Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Kurtuluş Karakahya, AK Parti Kırklareli Kadın Kolları İl Başkanı Canan Genim, Kırklareli Roman Dernekleri Federasyonu Başkanı Mustafa Ovarda ile çok sayıda davetli katılım gösterdi.

Belediye Başkan Yardımcısı Yamaner açılış öncesi yaptığı konuşmada; “Meto kardeşimin, yani Mert Mercan’ın saç tasarım ve kuaför salonunun açılışına hepiniz hoş geldiniz. Mert kardeşim benim de eski meslektaşım. Ben de 17 yıl erkek kuaförlüğü yaptım. Kardeşimin dükkânını gerçekten çok beğendim. İlk fırsatta müşteri olarak geleceğim. Şehrimize yakışır bir işyeri açmış. Cesaretinden dolayı kendisini tebrik ediyorum. Bize düşen de vatandaşlar olarak şehrimizin genç cesaret edip girişimde bulunan kardeşlerimize sahip çıkmaktır. Hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

“Hedefimiz Kırklareli’nin En Temiz Mahallesi Olmak” “Hedefimiz Kırklareli’nin En Temiz Mahallesi Olmak”

Kırklareli Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Kurtuluş Karakahya’nın da “hayırlısı olsun” temennilerini sunmasının ardından açılış kurdelesi alkışlarla kesildi.

Böylece Mert Mercan’ın “Meto Hair Design” kuaför salonu hizmete açılmış oldu.

Bc60Ee92 1743 432A B45F 9864Ed58A1EeA8Dd6Bdd 52C6 43Db 89A1 B8Dd3652F393

Eb9C035C 183C 4E4F A8Cc A8E9520D248C

Editör: Ferdi Kurtbayram