Kırklareli Alternatif Gazetesi Sayfa Sekreteri Gizem Gönül ile Meziyet Restaurant Sahibi Can Avrap’ın nişan töreni 11 Ağustos Pazar akşamı gerçekleştirildi. Meziyet Kırklareli Restaurant’ta oldukça yoğun bir katılımla düzenlenen tören saat 20.00’de misafirlerin karşılanması ile başladı.

3-199

Habibe Çetin Vefat Etti Habibe Çetin Vefat Etti

Akabinde Gizem ve Can çiftinin bekledikleri ana geçildi. Alternatif Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Kırklareli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Emrah Yıldırım tarafından takılan nişan yüzükleri ile genç çift bir ömür boyu sürecek mutluluk yolundaki ilk adımlarını attılar.

“Bir Ömür Boyu Mutluluklar Diliyorum”

Gizem ve Can çiftine bu kutlu yolda mutluluklar dileyen Emrah Yıldırım yaptığı konuşmasında, “Bu özel gecede bizleri buluşturan Gizem ve Can çiftine çok teşekkür ediyorum. Gizem benim kuzenim, aynı zamanda 10 yıllık çalışma arkadaşım. Can da bundan sonra bizim kardeşimizdir. Ben ikisine de tekrardan hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. Evliliğe adım attıkları bu yolda bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

1-957Devamında takı törenine geçildi. Genç çiftin aileleri, yakınları ve sevenleri çam sakızı çoban armağanı hediyelerini takdim ettiler, bu özel akşamı çekilen hatıra fotoğrafları ile ölümsüzleştirdiler.

4-108

Takı töreninin sonrasında ise eğlenceli saatler başladı. Davetliler orkestra ekibinin çaldığı birbirinden güzel parçalarla gecenin tadını doyasıya çıkardı. Nişan töreni renkli görüntülere sahne oldu.

Alternatif ailesi olarak Gizem ve Can çiftini bir kez daha tebrik ediyor, kendilerine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. 

5-63

Editör: Haber Merkezi