Kırklareli’ndeki Hasat Ritüelini ‘Harman’ Sergisi İle Aktaracak Kırklareli’ndeki Hasat Ritüelini ‘Harman’ Sergisi İle Aktaracak

28 Haziran 2024 tarihinde yeni klibinin yayınlanacağını dile getiren Dönmezer, müzik yolculuğuna erken yaşlarda başladığını dile getirdi. Yeni klip heyecanı yaşayan Dönmezer ilk yıllarını şu sözler ile dile getirdi;
 "İlkokul yıllarımda Ferdi Tayfur dinleyerek ve şarkılarını söyleyerek müzik hayatıma adım attım. 1999 yılında Murat Kekilli ile tanıştım ve Rock Müziğe Gönül verdim. 2000 yılında Gitar aldım Annem 'bir bu eksikti' dedi"
Kırklareli'nde ilkleri gerçekleştiren sanatçı müzik yolculuğunda birçok zorluğa göğüs gerdiğini dile getirdi. Hayallerine giden yolda kendi bestelerinden oluşan albüm yapma mutluluğu da yaşayan Dönmezer, "3 ay egzersiz yaptım herkes 'yeter artık bir şey çal' diyordu. Ben ise kendi bestelerimi yapıyordum. Hedefim grup kurmak ve binlerce kişiye konser vermekti ama insanlar bana gülerek önce çalmayı öğren diyorlardı. 2003 yılında Ses yarışmasına katıldım ve 1. oldum. 2005 yılında grubum İSTASYON39'u kurdum ve binlerce kişiye konserler verdim, TV Programlarına konuk oldum, kendi bestelerimden oluşan albümler yaptım" sözlerini dile getirdi.
28 Haziran'da Ekranlarda
Yeni klip çekimlerinin güzel geçtiğini ifade eden Dönmezer, "2015 yılında grup arkadaşlarımla Kırklareli'nin ilk müzik stüdyosunu yaptık, burada çalışmalarımıza devam ettik. 2018 yılında müzisyenleri bir çatı altında toplamak, yeni müzisyenler yetiştirmek ve etkinlikler düzenlemek amacıyla Kırklareli Müzisyenler Derneğini kurarak stüdyomuzu dernek hizmetine tahsis ettim. Şuan yayınlanmış 15 albümüm ve 12 adet klibim bulunmaktadır. Şaheserim olarak nitelendirdiğim 'Anne' isimli albümüm ve klibim 28 Haziran 2024 tarihinde yayınlanacak" dedi.

Editör: Şefik Kenar