Emekli Maaşları ve Tasarruf Paketi hakkında konuşan Gündoğdu, Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek'i eleştirdi.

Japonyalı Öğrenciler, Kırklareli'nde Çeltik Üretimini İnceledi Japonyalı Öğrenciler, Kırklareli'nde Çeltik Üretimini İnceledi

G Kur 2
"Faizleri Uçurdu"
Faiz kararlarını eleştiren Gündoğdu, "Şimşek Bakan son bir yılda faizleri yüzde 8'den yüzde 50'ye, enflasyonu yüzde 38'den yüzde 72'ye uçurdu" dedi.
Piyasadaki zamlara değinen Gündoğdu, "Çaya yüzde 24, elektriğe yüzde 38 zam yapılırken emekliye göstermelik zam yoksulu daha yoksul, zengini daha zengin yapmaktır. Sayenizde milletin ödediği vergiler millete sefalet olarak dönüyor. Bir bedel ödenecekse o bedeli asgari ücretli, emekli, çalışan, çiftçi, esnaf asla ödemeyecek" sözlerini ifade etti.


Kur Korumalı Vade
Ekonomi alanında faize dair yapılan yanlış uygulamalara olduğunu vurgulayan Gündoğdu, "Kur korumadan milyonlar kazananlar, faiz zenginleri, ballı maaş alanlar, geçilmeyen köprüden milyon euro alanlar, milyonluk vergi borcu silinenler ödeyecek" ifadelerini kaydetti.
Ülke ekonomisinin durumunun içler acısı olduğu belirten Gündoğdu, "Sayın Şimşek Bakan, yemeği kim yediyse hesabı da ondan alacaksınız" dedi.

Editör: Haber Merkezi