Recep Gün Haberleri

Recep Gün haberleri ve güncel Recep Gün gelişmeleri, Recep Gün ile ilgili tüm video, Recep Gün fotoğrafları ve Recep Gün haberleri Kırklareli Alternatif Gazetesi sitemizde


Yerel

Demirköy futbolunun beyefendi kişiliği ile sevilen sporcularının başında gelen Demirköyspor orta saha oyuncusu Onur Yayva dünya evine girdi.

Spor

Demirköy ilçemize bağlı İğneada beldemizde 5 ilden, 12 kulübün ve 300 sporcunun katılımı ile Büyük Trakya Plaj Güreşi müsabakaları gerçekleştirildi.

Yerel

Demirköy’de bir ilk Oburx Fast Food Cumhuriyet Caddesi üzerinde açıldı. Ticari hayatına başlayan Oburx Cafe Fast Food düzenlenen açılış töreniyle...

Yerel

2013 – 2016 yılları arasında Demirköy Kaymakamlığı görevinde bulunan Musa Aydemir, aradan geçen yılların ardından şirin ilçemizi yeniden ziyaret etti.

Yerel

Türkiye ve yurtdışıından binlerce motor severin katıldığı Motor Festivali, Demirköy ilçesinde düzenlendi.

Yerel

Avcılar Köyü Muhtarı Levent Batan ve kadın girişimcileri, Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün’ü ziyaret etti.

Yerel

Demirköy halkından 100 yaşında olan Salih Büyükdemir vefat etti.

Siyaset

Demirköy Belediye Başkanı Recep Gün, Tarihi Kentler Birliği’nin 2024 yılı 1. Olağan Meclis Toplantısı'na katılım gösterdi.

Yerel

Demirköy Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırlamış oldukları ve protokol üyeleri ve Demirköylülerin katılımıyla gerçekleşen şiir dinletisi büyük beğeni topladı.