Trafik Haberleri

trafik haberleri ve güncel trafik gelişmeleri, trafik ile ilgili tüm video, trafik fotoğrafları ve trafik haberleri Kırklareli Alternatif Gazetesi sitemizde


Lüleburgaz

Lüleburgaz’ın tam ortasından geçen çevre yolu güzergâhında seyreden otobüslerin yolcu indirdikleri yerler tepki topluyor.

Yerel

Kırklareli’nde Belediye Binası önünde sorumsuz park yapan vatandaş yüzünden trafik felç oldu.

Yerel

Kapalı Pazar Yeri ve Fuar Alanı önünde bulunan ve özellikle Çarşamba günleri trafiği olumsuz etkileyen kavşak düzenlenmeye başlandı.

Yerel

Bir vatandaş, 2 yıldır yetkili mercilere ilettiği şikayetini WhatsApp ihbar hattımızdan bizlerle paylaştı.

Yerel

Kırklareli Emniyeti Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, trafikte yolcu, sürücü ve yaya güvenliği için şehrin farklı yerlerinde kontroller gerçekleştiriyor.

Yerel

Kırklareli'nde bazı sürücülerin rahatlığı, ilerlemeye çalışan diğer sürücüleri çileden çıkarıyor.

Eğitim

Babaeski İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Ekipleri tarafından 76 öğrenciye trafik kuralları hakkında bilgilendirme yapılarak eğitim verildi.

Yerel

Vize ilçesinde motosiklet ve motorlu bisiklet kullanıcılarına kask kullanımının önemiyle alakalı eğitim verildi.

Yerel

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü tarafından yapılan denetimler sonucunda 39 araç trafikten men edildi.

Yerel

Lüleburgaz'da şehir içi ulaşımı genelde tek yönlü. Lüleburgaz Belediyesi; trafik master planı yaparak şehir içi trafiğini rahatlatmayı amaçlamıştı ancak bazı...

Yerel

Dönüş yolunda olan ve yurt dışına çıkmak isteyen vatandaşlar, Dereköy Sınır Kapısında uzun kuyruklar oluşturdu.

Yerel

Kırklareli'nde uzun ve ağır yüklü araç, şehir içinde u dönüşü yapmaya kalkınca arkasındaki araçları ip gibi dizdi. Trafiğin akışını yavaşlatan...