Kırklareli’nin coğrafi işaretli yerel lezzeti hardaliyeyi tüm dünyaya tanıtma ve satma misyonu üstlenen Rumeli Hardaliye, Organize Sanayi Bölgesi’ndeki tesislerinde misafirlerini de ağırlamaya devam ediyor.

Vali Ekici'den Veda Ziyaretleri Vali Ekici'den Veda Ziyaretleri

Rumeli Hardaliye’nin son misafirleri, yürüttüğü çalışmalarla her zaman üreticinin yanında olan Halkbank’ın Kırklareli ailesi oldu.

Kısa bir süre önce yeni görevine atanan Halkbank Kırklareli Şube Müdürü Eser Menus ile Banka yöneticisi Murat İbrahimoğulları, Rumeli Hardaliye Genel Müdürü Çağatay Yıldırım ve Rumeli Hardaliye Genel Koordinatörü Hikmet Yıldırım’ı ziyaret etti.

55C45Bdf 9F5A 4107 A3Ed 53745Fdc644B

Rumeli Hardaliye yetkilileri ziyaretten dolayı duydukları memnuniyeti ifade ederek, işletmeleri hakkında konuklarını bilgilendirdiler. Özellikle hasat döneminde üreticilere sundukları imkânlardan ötürü banka mensuplarını teşekkürlerini sunan Rumeli Hardaliye, misafirlerine tesislerini de gezdirdi. Halkbank Kırklareli Şube Müdürü Eser Menus ile Banka yöneticisi Murat İbrahimoğulları da Rumeli Hardaliye’ye tam not vererek, çalışmalarında başarılar dilediler.

Editör: Ferdi Kurtbayram