Haluk Levent, konser alanındaki baloncuların balonları alarak gök yüzüne bıraktı. Balonların gidişini şarkılar eşliğinde izleyen Babaeskililer, Haluk Levent şarkılarına hep bir ağızdan eşlik etti.
Sahneden inerek konser alanında halkın arasında gezerek şarkılarını seslendiren Haluk Levent, zaman zaman Babaeski'deki anılarını da anlattı. Hey Baloncu diye şarkının sözlerine başlayan Haluk Levent, festival alanındaki iki baloncunun tüm balonlarını aldı. Küçükken hayalini kurduğu balonları gök yüzüne bırakma isteğini gerçekleştiren Haluk Levent, daha sonra halkın arasında girdi. Konser alanındaki halkın arasından sevilen şarkılarını seslendiren Levent, bol bol fotoğraf çektirip unutulmaz bir gece yaşattı.

I M G 8465
Karpuz Eşliğinde Konser Keyfi
Konser alanına kamp sandalyeleri ve masaları ilen gelen vatandaşların arasına giren sanatçı, vatandaşların kosner için hazırlıklarını görünce kahkalarına hakim olamadı. Babaeski'ye gelmeyi özlediğini ifade eden Haluk Levent'e çocukların da ilgisi büyük oldu.

I M G 8486
Trakya Karşılaması Yarışması
Sahnede aldığı halk arasında Trakya karşılaması oynatan Haluk Levent, Trakya'nın kendisi için yerinin ayrı olduğunu dile getirdi. Telefon ışıklarıyla açıp kapatarak görsel şölen gerçekleştiren Haluk Levent, sahne performansı ile Babaeski'de harika bir gece yaşattı.

I M G 8593

I M G 8616

I M G 8508

I M G 8554

Habibe Çetin Vefat Etti Habibe Çetin Vefat Etti

I M G 8481

Editör: Şefik Kenar