Bu sezon kurulan Kırklareli Belediyesi Fen Bilimleri Okulları Kadın Basketbol Takımı potada adeta fırtına gibi esiyor. Temsilcimiz Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde oynadığı 3 maçta da parkeden galip ayrıldı. Başantrenör Nejat Deyrin önderliğindeki takım zorlu karşılaşmalarda büyük bir mücadele örneği gösterirken Birleşik Amerikalı guardımız Doniyah Shantell Cliney hücumdaki verimliliği ile ön plana çıktı.

Temsilcimizin ilk maçında kenara gelmeden oynayan basketbolcu 72 sayının 39’unu kaydetti, 13 ribaunt aldı. Kırklareli Belediyesi Fen Bilimleri Okulları, 01 Adana karşısında parkeden 72-68 galip ayrıldı.

Potanın perileri ligin 2. maçında ÇBK Gelişim ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Ekibimiz salondan 83-76 üstün dönerken Doniyah Shantell Cliney; 25 sayı, 8 ribaunt ve 3 asistlik performans sergiledi.

Kadın Basketbol Takımı 1. Yönetim Kurulu Toplantısı Düzenlendi Kadın Basketbol Takımı 1. Yönetim Kurulu Toplantısı Düzenlendi

Ve son maç yine kıyasıya geçti. Kırklareli Belediyesi Fen Bilimleri Okulları ligin güçlü ekiplerinden Lidya Garden City Turgutlu ile kendi evinde kozlarını paylaştı. Pazar günü saat 16.00’da başlayan karşılaşmada basketbolseverler temsilcimize çok büyük bir destek verdi.

2-558

Maçta fark bir ara konuk ekip lehine çift hanelere kadar çıksada son iki dakikada Doniyah Shantell Cliney sazı eline aldı ve kritik basketleri ile galibiyeti getirdi. Özellikle bire birde çok etkili bir oyun sergileyen oyuncumuz ceza şutlarında da hata yapmayarak takımımızı zafere taşıdı.

1-1107

39 dakika 19 saniye parkede kalan Doniyah Shantell Cliney; 24 sayı, 7 ribaunt ve 4 asistle oynadı.

Ligde 3‘te 3 yapan temsilcimiz 6 puan ve averajla 4. sırada bulunuyor. Kırklareli Belediyesi Fen Bilimleri Okulları bir sonraki maçında 4 Ekim Cuma Günü Urla Belediyesi ile kozlarını paylaşacak. 12 Eylül Spor Salonu’nda oynanacak olan mücadele saat 18.30’da başlayacak.

3-259

Editör: Serhat Ünver