Babaeski’ye bağlı Alpullu beldesinin devam eden su problemine İstanbul büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu el attı. Alpullu Belediye Başkanı Orhan Saltık müjdeli bir haberi paylaşarak, yeni su kuyusunun sondaj çalışmalarının hızla devam ettiğini açıkladı.

Başkan Orhan Saltık, su kuyusunun açılması sürecinde destek sağlayan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İSKİ Genel Müdürü Doç. Dr. Şafak Başa ve Su İsale ve Dağıtım Daire Başkanlığı Yer Altı Suları ve Göletler Şube Müdürü Hüseyin Ağdoğan’a teşekkür etti.

“Yeni su kuyumuz Alpullu’muza hayırlı olsun”

Üsküp Belediyesi’nden Öğrencilere Kırtasiye Desteği Üsküp Belediyesi’nden Öğrencilere Kırtasiye Desteği

Başkan Saltık, "Yeni su kuyumuz Alpullu’muza hayırlı olsun! Mevcut kuyumuza yedek olarak açmaya başladığımız su kuyumuzun sondaj çalışmaları hızla devam ediyor. Yedek su kuyumuzun çalışmaları ile alakalı olarak her türlü desteği Belediyemize bedelsiz sağlayan; İBB Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu, İSKİ Genel Müdürü Sayın Doç. Dr. Şafak Başa, Su İsale ve Dağıtım Daire Başkanlığı Yer Altı Suları ve Göletler Şube Müdürü Sayın Hüseyin Ağdoğan’a teşekkür ederiz. Her şey daha sağlıklı bir Alpullu için!" dedi.

Başkan Saltık, çalışmaları yakından takip ettiklerini ve en kısa sürede tamamlayarak Alpululu vatandaşların hizmetine sunacaklarını belirtti.

Muhabir: Volkan Abuy