Kırklareli’nin tanınmış yerel gruplarından İstasyon39 üretmeye, müzik yapmaya ve şarkılarını sevenleri ile paylaşmaya devam ediyor.

Grup “Yolculuklar” isimli ilk resmi albümünü “GD Production etiketiyle çıkardı.

Bizler de Alternatif Medya olarak grubun solisti Gökhan Dönmezer ve davulcusu Enez Beyruha ile bir araya geldik, İstasyon39’u enine boyuna konuştuk.

2005 yılında Kırklarelili bir grup müzik sevdalısı gencin girişimiyle kuruldu İstasyon39…

Zaman içinde birkaç defa grup üyelerinde değişiklikler de yaşansa, hatta bir dönem kenara da çekilseler, İstasyon39 müzik yapmaya hep devam etti.

Grubun solisti Gökhan Dönmezer, 2003 yılında ses yarışmasına katılarak kariyerine başlamış, ardından Magrip isimli grubu kurmuş, daha sonra ise İstasyon39’un tohumlarını atarak yoluna devam etmiş…

Festivallerde, mekânlarda pek çok konser veren, KRAL TV gibi popüler yarışmalara katılan, Anadolu Rock tarzını benimseyerek, hatırı sayılır bir kitle elde eden İstasyon39, Kırklareli’nin yerel grupları arasında her daim öne çıktı. Üstelik sadece ilimizde değil, Trakya’nın hemen her yerinde boy gösterdiler…

D S C 0503

İlk Albüm Heyecanı

Grubun kadrosunda şu anda; solist ve gitarist Gökhan Dönmezer, gitarist ve geri vokalist Fatih Bara, bas gitarist ve geri vokalist Arda Doğruöz, ve davulcu Enez Beyruha yer alıyor.

Son 5 yıldır daha aktif bir şekilde çalışmalarını sürdüren grup, yaptığı düzenlemelerin yanı sıra kendi verdikleri ismiyle “Arabesk Proje” formatıyla da adından söz ettirdiler, zaman içinde piştiler ve ilk albümlerini şekillendirdiler.

Daha önce demolarla şarkılarını kitlelere yayma çabası gösteren başarılı grup, “Yolculuklar” isimli ilk resmi albümünü dinleyicileri ile buluşturmanın heyecanını yaşıyor.

27 Eylül 2024 tarihinde GD Production etiketiyle yayımlanan "Yolculuklar" albümünde beğeni ile dinlenen 3 şarkı; “Yolculuklar”, “Unuturum” ve “Özledim” yer almakta. Yine grup spotify’da da şarkılarını sevenleri ile paylaşıyor.

Hasan Çalıkuşu Kırkkilise’yi Fotoğraflarla Anlatacak Hasan Çalıkuşu Kırkkilise’yi Fotoğraflarla Anlatacak

İstanbul’da stüdyoya giren İstasyon39’un bu albümünün üç şarkısının da söz ve müziği Gökhan Dönmezer’e, aranjesi ise Utku Çılgın’a ait. Kapak tasarımını ise grubun davulcusu Enez Beyruha yapmış.

Albümün çıkışı ulusal basında da yer aldı. Öte yandan "Yolculuklar" ve "Özledim" isimli şarkılara klip çeken İstasyon39, Netd Müzik kanalında hayranlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. "Yolculuklar" klibi, 18 Ekim Cuma günü, "Özledim" klibi ise Aralık ayında yayınlanacak.

R C D04029

Destek Bekliyorlar

Grup bu albümle birlikte çıtayı yükseltip, kitlesini genişleterek, daha büyük organizasyonlarda, İstanbul’daki sahnelerde şarkılarını çalmak istiyor. Bunun ilk adımlarını geçtiğimiz aylarda atan İstasyon39, 30 Temmuz’da Kadıköy “The Wall” da, hemen ardından 4 Ağustos’ta Trakya Müzik Festivali’nde yer aldı.

İstasyon39 sesini, şarkılarını duyurabilmek için elinden gelen her türlü çabayı gösteriyor. Amacı Türk Rock müziğinde hedeflediği noktaya ulaşmak. Uzun zamandır Kırklarelililere şarkılarını söyleyen grup, şimdi tüm Türkiye’ye kendini dinletmek istiyor.

R C D04024

Yeni şarkıları üzerinde de çalışmalara devam eden İstasyon39 üretmeyi sürdürüyor.

Bu anlamda takipçilerinin desteğini oldukça önemseyen grup, özellikle şarkılarının dinlenmesinden ve kliplerinin izlenmesinden ötürü çok mutlu olduklarını ifade ediyorlar.

İstasyon39'un müziklerine tüm dijital platformlardan ulaşabilirsiniz. Ayrıca albümü Remajör ve Allegro Müzikevi’nden temin edebilirsiniz.

YouTube: https://www.youtube.com/istasyon39

Instagram: www.instagram.com/istasyon39

Facebook: https://www.facebook.com/groups/istasyon39

D S C 0507

Editör: Serhat Ünver