Kırklareli’ndeki Hasat Ritüelini ‘Harman’ Sergisi İle Aktaracak Kırklareli’ndeki Hasat Ritüelini ‘Harman’ Sergisi İle Aktaracak

Babaeski’de 5 yıllık aranın ardından düzenlenen Tarım ve Kültür Festivali'nde kapanış Türk pop müziğinin usta ismi İzel’le yapıldı. Pazar akşamı 22.30’da sahneye çıkan ünlü popçu muhteşem sahne performansı ile binlerce katılımcıya unutulmaz dakikalar yaşattı. Sevilen şarkılarını tek tek seslendiren İzel aynı zamanda sıcak tavırları ile de dikkat çekti.

I1

Yaptığı esprilerle geceyi renklendiren İzel Babaeski de bir ilke de imza attı. 13 yıl önce piyasaya sürdüğü “Düşer O” isimli şarkısının son dönemde sosyal medya aracılığı ile geniş kitlelere yayıldığını ve çok büyük bir ilgi gördüğünü aktaran başarılı popçu, bu popülerlik sonrası ilk kez parçasını Babaeski de canlı bir şekilde okudu.

I2-1

Üst üste iki kez “Düşer O”yu seslendiren İzel yaptığı konuşmada Z kuşağının bu şarkıyı en üst noktaya çıkardığını söyledi.

Alanı dolduran binlerce kişiye teşekkürlerini ileten İzel, Babaeski’nin her zaman kalbinde çok özel bir yere sahip olacağını ifade etti.

Editör: Haber Merkezi