Kırklareli Belediyesi Fen Bilimleri Okulları Kadın Basketbol Takımı 1. Yönetim Kurulu Toplantısı 2 Ekim Çarşamba günü düzenlendi. Akkuş Kaya Hotel’deki toplantıya Kulüp Başkanı Günalp Ferit Kaya, Takım Menajeri Bulut Özalp, Yönetim Kurulu Üyeleri; Mehmet Kaya, Emre Trak, Akçahan Önce, Emrah Yıldırım, Murat Baytaroğlu ile Berkay Angün katılım sağladı.

Kırklareli Belediyesi FBO Takımı 4'te 4 İçin Urla'da Kırklareli Belediyesi FBO Takımı 4'te 4 İçin Urla'da

Toplantı Başkan Günalp Ferit Kaya’nın açılış konuşması ile başladı. Başkan Kaya konuşmasında Kırklareli Belediyesi Fen Bilimleri Okulları Kadın Basketbol Takımının sezona çok iyi başladığını ve 3’te 3 yaptığını vurguladı. Kadın basketbol takımının mücadelesi ve kazanma azmi ile dikkatleri üstüne çektiğini belirten Kaya, namağlup 4 takımdan biri olduklarını ifade etti.

 Yarın oynanacak Urla Belediyesi maçında da galibiyet hedeflediklerini belirten Kulüp Başkanı Günalp Ferit Kaya potanın perilerine zorlu karşılaşma öncesinde başarılar diledi.

Ardından yönetim kurulu üyelerinin görev dağılımları yapıldı. Devamında deplasman giderleri, sponsorluk görüşmeleri, takıma destek çalışmaları gibi gündem maddeleri ele alındı.

Editör: Serhat Ünver