Lüleburgaz Gençlik Spor Kulübü; 11 senedir aralıksız olarak devam eden antrenmanlarını Lüleburgaz Gazi Mustafa Kemal İlkokulu’nun çok amaçlı salonunda gerçekleştiriyor. 
Hafta sonu yapılan müsabakalarda dereceye giren Andaç Veli Kurşun’un velisi İlknur Kurşun; uzun yıllardır Lüleburgaz GSK bünyesinde çalışmalarını sürdürdüklerini belirtti.

1000014215

Ara Katı Çöken Fabrika İnşaatında 1 İşçi Öldü, 3 İşçi Yaralandı Ara Katı Çöken Fabrika İnşaatında 1 İşçi Öldü, 3 İşçi Yaralandı

Lüleburgaz Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından ücretsiz olarak açılan kurslara katılan çocuklar daha sonrasında performans grubu olarak yarışma antrenmanı yapıyor. Kursların ve antrenmanların 11 senedir Lüleburgaz Gazi İlkokulu çok amaçlı salonda yapıldığını belirten İlknur Kurşun, o günden beri çalışmaları Milli Takım Antrenörlüğü yapmış olan Şenay Yaman’ın ve Meral Özder’in gerçekleştirdiğini belirtti. Ancak çok amaçlı salonun fiziki şartlarının uygun olmadığını söyleyen Kurşun “Tüm yarışmacı velileri olarak hocamıza çok güvenerek yıllardır çalışma ortamımız ne kadar sağlıksız olursa olsun sabırla salonun yapılmasını bekledik. Bu bekleyiş sırasında çocuklar galibiyetlerle madalya kupalarla dönüş yaptılar. Hocalarının ve çocukların şartlar ne olursa olsun gösterdikleri performanstan çok memnunuz. Ancak gelinen son noktada; halihazırda bulunan Kapalı Spor Salonu'nda birçok spor branşına yer ayrılmışken bizim küçücük bir yerimiz dahi yok. Bunun sebebini merak ediyoruz” açıklamasında bulundu. 
 

Editör: Merve Erduğan