Sportif faaliyetlere son verme kararı sonrasında olumlu ve olumsuz birçok görüş iletildiğini dile getiren kulüp yönetimi, destek olmadan eleştirenlere de tepki gösterdi.
Yapılan açıklamada Ahmetbey Güvenspor, 7 yıllık sürede büyük zorluklar çekildiğini ifade ederek, "10 Haziran 2024 tarihli yaptığımız açıklamada 2024-2025 yılı sportif faaliyetlere katılmayacağımızı bildirmiştik.
 Açıklamamızdan sonra olumlu, olumsuz birçok düşünce, tespit ve öneriler aldık. Mevcut yönetim farklı arkadaşlarla birlikte 7 yıldır bu görevi gururla ve özveriyle sürdürmektedir. 2. Amatörde aldığımız takımı hızlıca süper amatöre çıkarmış ve süper amatörde olduğu her sezon kaliteli takımlar kurarak şampiyonluğu hedeflemiş ve bunun için tüm gayreti göstermiş ve Ahmetbey Güvenspor markasını hep yukarı da tutmayı başarmıştır. 7 yıl boyunca her türlü zorluğa rağmen maddi ve manevi olarak insanüstü bir emekle çalışmıştır" dedi.
Ahmetbey Güvenspor Yönetim Kurulu açıklamasında şu ifadeleri dile getirdi;

Kırklarelispor Kadrosunu Güçlendiriyor Kırklarelispor Kadrosunu Güçlendiriyor


Yönetimden Davet
"Kararımızdan sonra bizi eleştiren tüm düşüncelere saygımız sonsuz ancak saygı sınırlarını aşan kişilik haklarına saldırı şeklinde olan itham ve düşüncelere saygı göstermemizi kimse beklemesin. Son 2 genel olağan seçimli genel kurula sadece 3-4 kişi katılmış ve bu kulüpte hiçbir zaman görev almamış, yardımda bulunmamış ve maçına dahi gelmemiş kişilerin eleştirilerini daha doğru bir ortamda yapabilmesi ve merak edilen her konuyu konuşmak fikir alışverişinde bulunabilmek adına 23 Haziran Pazar günü saat 18:00 da Belde Evinde Danışma ve bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Üye olan veya olmayan tüm Ahmetbey Güvenspor sevdalılarını toplantımıza bekliyoruz."

Editör: Haber Merkezi