Kırklareli'nde tek Trakya'da Edirnespor Basketbol Takımı'ndan sonra ikinci takım olan Kırklareli Belediyesi FBO Kadın Basketbol Takımı, parkede Kırklareli için mücadele edecek. Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut koordinesinde bir araya gelen kulüp yönetimi Günalp Ferit Kaya, Emrah Yıldırım, Emre Trak, Akçahan Önce bir araya geldi. Gerçekleşen toplantıda 15 Eylül'de başlayacak sezon için çalışmalar ve projeler görüşüldü.

Kırklareli Belediyesi’nden Ücretsiz Ulaşım İmkanı Kırklareli Belediyesi’nden Ücretsiz Ulaşım İmkanı

5Adecf48 Ba79 4Ba0 88E0 733322118Aa4
"Hedef Süper Lig"

Potanın Kırklarelili Perileri için yapılan toplantıda konuşan Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, "Gelecek sezon için hedefimiz Kadınlar Basketbol Süper Ligi. Spora ve sporcuya daima destek olamaya devam edeceğiz. Kırklarelispor'dan sonra, profesyonel liglerde Kırklareli Belediyesi FBO Kadın Basketbol Takımı bizleri temsil eden ikinci takımımız oldu. Şehrimize hayırlı olsun" sözlerini dile getirdi.

Kırklareli'nin geleceğini düşündüklerini belirten Bulut, "Bunun yanında şehrimize katma değer sağlayacak projelere destek olup hayata geçirmeye devam edeceğiz. Şehrimize artı değer katacak çalışmaların her zaman arkasındayız " ifadelerini kullandı.

111-3

Editör: Şefik Kenar