Kırklareli Belediyesi Fen Bilimleri Okulları Basketbol Kadın Takımı oyunları ve yönetimi; Nazmi Arıkan Fen Bilimleri Kırklareli Okullarında söyleşi etkinliğine katıldı. Okul kampüsünde gerçekleşen etkinlikte kulüp oyuncu ve yöneticiler ilk olarak birlikte yemek yedi. Sonrasında söyleşi alanına gelen ekip burada öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılandı.

D S C 0807

Söyleşide ilk olarak Takımın Baş Antrenörü Nejat Deyrin ile Takım Kaptanı İlayda Tokmak konuşma yaptı. Nejat Deyrin bu yıl ilk kez 1.ligde mücadele edecekleri için çok mutlu olduklarını ve başarı sağlamak için günde 2 kez idman yaptıklarının altını çizdi. Lige bu Pazar oynanacak Adana Basketbol maçında destek isteyen Deyrin hem öğrencileri hem de tüm Kırklareli halkını kendilerine destek olmaya çağırdı.

Nejat Deyrin’in ardından mikrofonu kaptan İlayda Tokmak aldı. Daha önceki  yıllarda yine Kırklareli’nde oynadığını ve yeniden burada olmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Küçük şehir takımında oynamanın çok güzel olduğunu ifade eden Tokmak taraftarların hep salonu doldurduğunu belirtti. Bu sezon boyunca da taraftarın desteklerini beklediklerini kaydeden Tokmak, tüm taraftarları Pazar günü oynanacak mücadeleye çağırdı.

Çorlu Transfere Doymadı Çorlu Transfere Doymadı

D S C 0814

Konuşmaların ardından tüm takım sahneye geldi ve öğrencilerin merak ettiği soruları yanıtladı. Soru cevap bölümünün ardından etkinlik sona erdi.

D S C 0798D S C 0760

Muhabir: Volkan Abuy