VİP eğitim, profesyonel koçluk, özel ders, deneme kulüpleri, LGS ve okul sınavlarına hazırlık gibi alanlarda günümüz eğitim alanı malzemeleri ile hizmet vermeye başlayan Denklem Sosyal Etkinlik Merkezi, Akalar Mahallesi Balkan Caddesi No:81 İç Kapı No:1'de eğitim alanında tecrübeli kadrosu ile merhaba dedi.

1-1050
Kırklareli'nde Eğitim ve Sevgi Buluşması Başarıyı Yakalayacak
Eğitimin gönül işi olduğunu ve severek yapanların başarılı olduğunu vurgulayan tecrübeli eğitimci Denklem Sosyal Etkinlik Merkezi Müdürü Abullah Küçükyılmaz, Kırklareli'ni başarılı bir şekilde temsil edecek öğrenciler yetiştirmek için emek vereceklerini vurguladı. Alanında uzman ve tecrübeli eğitimciler ile geleceğin büyüklerini şekillendirecek Denklem Sosyal Etkinlik Merkezi'nde eğitim ve sevgi ile başarı kovalamaya hazır. Müdür Küçükyılmaz, eğitim alanında olmanın yüreklerinden gelen bir sevgi olduğunu ifade etti.

Kırklareli’nde Öğrencilere Yurtdışı Fırsatı Kırklareli’nde Öğrencilere Yurtdışı Fırsatı

2-529
"Eğitimden Ayrı Kalamadık"
Kırklareli'ne döndükten sonra eğitim sevgisinde ayrı kalamayan Müdür Küçükyılmaz, "Emekli öğretmenim. Devlet okullarında 35 yıl çalıştıktan sonra İstanbul'da 10 yıl özel okullarda çalıştım. Gazi Osman Paşa Kardelenler Koleji, Bahçelievler Uğur Okulları'nda 3 yıl çalıştım. Daha sonra kendi memleketimiz olan Kırklareli'ne geldi. Burada da eğitimden ayrı kalamadık. Öğrenci sevgisi ruhumuzda var. Kırklareli'nde bir yer açalım gençlerimizi, yarının büyüklerini geleceğe hazırlayalım. Bilgili, eğitimli, başarılı olsunlar" ifadelerini dile getirdi.

3-234
Kırklarelili Eğitimciler Taşın Altına Elini Koydu
Kadroda yer alan isimlerin Kırklarelili olduğuna değinen Müdür Küçükyılmaz, "Kırklarelili arkadaşlar ile birlikte memleketimize hizmet etmek istedik. Tecrübelerimizi buraya aktarmak istiyoruz. Daha önce çalıştığım yerlerde, çok başarılar elde ettik. Türkiye ve İstanbul özelinde önemli dereceler kazandığımız yarışmalar oldu. Orada çalışmanın mutluluğunu, başarılı olmanın mutluluğunu yaşadım. Neden Kırklareli için emek vermeyelim, kendi evlatlarımız için bir şey yapmayalım diye düşündük. Yapabildiğimiz ölçüde tecrübelerimizi buraya aktarmak istedik" ifadelerini kullandı.

4-131
Tecrübelerimizi Gençlere Aktaracağız
Kırklareli'nde hizmet vermeye başlayan Denklem Sosyal Etkinlik Merkezi Müdürü Küçükyılmaz, "Tecrübeli ve kendi dallarında başarılı bir kadromuz var. Bundan sonra tecrübelerimizi Kırklareli'ne sunacağız. Aileler çocuklarını eğitimde başarılı olduğu gibi güvenilir yerlere bırakmak ister. Bizler eğitimde başarılı olduğumuz gibi çocuk sevgisi sahibi insanlarız. Öğrencilerimiz bizlerin geleceğidir, o yüzden öğrencilerimiz bizlerin de çocuğudur. 46 yıllık eğitimciyim. 10 yılı özel okullarda geçti. Aynı şekilde kadromuz da alanlarında tecrübeli başarılı öğretmenler" dedi.

2Efc445F 0434 4F6D 8E10 A7C0E8E4Aa1F-1


5Ad09347 9Ff6 4Aff 9975 2A7E9Ad9Cb74-1

Befe6570 B637 44B3 9919 83Da1A300B54-1

377Da28A D6B7 4Adb 958B 3Daee866A411-1

Editör: Şefik Kenar