Kırklareli'nin parkedeki temsilcisi Kırklareli Belediyesi Fen Bilimleri Okulları Basketbol Takımı, galibiyet serisine nazar boncuğu taktı. Başarılı Takım, 4 maçta 3 galibiyet 1 yenilgi ile hedefine doğru emin adımlarla yürümeye devam ediyor.
Başantrenör Nejat Deyrin, ligde tüm maçların zorlu olduğunu ifade etti. Deyrin, "Kolay bir maç olmadı. Zaten hiçbiri kolay değil. Hedeflediğimiz galibiyet sayısı var. Ondan sonra play-off düşüneceğiz" dedi.

I M G 0960-1
Sırada Çankaya Var
Kırklareli Perileri'nin gelecek maçtaki rakibinin Çankaya olduğunu hatırlatan Deyrin, "Bu haftaki Çankaya maçı bizim hedef maçlarımızdan. İyi bir takıma karşı oynayacağız. Onların da kazanmaya çok ihtiyacı var. Bu yüzden hiç de kolay olmayacak. Bugünden itibaren hazırlıklarımıza başladık" ifadelerini dile getirdi.

Lüleburgazlı Masa Tenisçileri Türkiye Şampiyonasında Lüleburgazlı Masa Tenisçileri Türkiye Şampiyonasında

I M G 0967
"Çok Çalışıp Sabırlı Olmalıyız"
Ligin uzun bir maraton olduğunu hatırlatan Deyrin, "Urla takımı çok yüzdeli hücum etti. Biz de aynı şekilde reaksiyon veremedik. Onları tebrik ediyoruz. Ligin henüz başındayız. Oynayacağımız 26 tane maç var. Bizi üst sıralarda tutacak galibiyet sayısına ulaşmamız gerekiyor. Takımca, çok fazla çalışıp biraz sabırlı olmalıyız" dedi.

Editör: Şefik Kenar