Yerel

Kırklareli FBO’da Hedef Zafer

Kırklareli'nin parkedeki gurur Kırklareli Belediyesi Fen Bilimleri Okulları Basketbol Takımı, 1. Ligdeki 5. Hafta mücadelesinde Çankaya Üniversitesi Spor Kulübü ile karşılaşacak.

Loading...

Kendi taraftarı önünde 13 Ekim Pazar Günü Kapalı Spor Salonu'nda Çankaya Üniversitesi Spor Kulübü'nü konuk edecek Kırklareli Temsilcisi, hazırlıklarını sürdürüyor.
Kendi evinde oynadığı maçlarda yenilgisi bulunmayan Kırklareli FBO, zorlu mücadele öncesinde tam kadroda çıkacağı maç için taraftarlarına da çağrı bulundu. Parkede mücadele eden Kırklareli Perilerini desteklemeye davet eden takım, "Evimizdeki maça hazırlanıyoruz. Takımımız Kırklareli Belediyesi Fen Bilimleri Okulları Kadın Basketbol Takımı, evimizdeki zorlu mücadele için tüm gücüyle hazırlanıyor. 13 Ekim Pazar, saat 16.00’da Kırklareli Yeni Kapalı Spor Salonu’nda Çankaya Üniversitesi Spor Kulübü ile karşı karşıya geliyoruz" ifadelerini dile getirdi.


Önemli mücadele öncesinde zafer parolası ile sahaya çıkacaklarını dile getiren Kırklareli FBO, "Bu büyük maç için tüm taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz. Evimizdeki bu kritik karşılaşmaya hep birlikte hazırlanalım, sahada zafer için savaşıyoruz" ifadelerini kullandı.