0B896Cf0 600D 4Fc2 9E36 D2A5867Fcb46

Şükrü Suçin ve Reyhan - Mehmet Arslan çiftinin ortaklığında Kırklareli yeni İnci'sine kavuştu. Kırklareli Valisi Birol Ekici, Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, Kırklareli Müftüsü Yusuf Eviş, Kırklareli Belediye Meclis Üyesi İsmail Doğan, Milliyetçi Hareket Partisi Kırklareli Merkez İlçe Başkanı Alaattin Ersan Şenyiğit ve çok sayıda konuğun katıldığı açılış ile Kırklareli yeni bir değer kazandı.

I M G 7886
“Kadın Eli Değmeli”
Açılış konuşmasını yapan Açılış konuşmasını yapan Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, “Bu hanımefendi benim öğrencim. Bu tip işletmelerde öncelikle olmazsa olmaz; içerideki malzemenin kalitesi. Zaten içerideki ürünlerin kalitesinden kimsenin şüphesi yok. Onun haricinde neye ihtiyaç var? Doğru bir işletmeciliğe, güler yüze. O da var, gördüğünüz üzere. Hepsinden ziyade böyle bir hanımefendinin eli var. Bir kadın eli değmiş. Üç değer bir arada.
Ben inanıyorum ki bugüne kadar ortaya koydukları kalitenin üzerinde bir kalite ve lezzet ortaya koyacaklar. İlimize, halkımıza ve kendilerine hayırlı olmasını diliyorum” sözlerini dile getirdi.

Japonyalı Öğrenciler, Kırklareli'nde Çeltik Üretimini İnceledi Japonyalı Öğrenciler, Kırklareli'nde Çeltik Üretimini İnceledi

I M G 7888
“Adı Gibi İnci”
Kırklareli’nin önemli bir değer kazandığını ifade eden Kırklareli Valisi Birol Ekici, “Şehir çok önemli. Şehri, kalitesi kültürü içeride yaşayanlar için çok belli olmaz. Ancak dışarıdan gelenler bunu çok iyi görebilir. Mesela şehrimizde yolların yaya öncelikli olması, insana saygı duyulması, insanın sevilmesi. Bunlar son derece önemli ve işletmelerin de kalitesi son derece önemli. Adı gibi İnci olan işletme ülkemize, şehrimize, milletimize hayırlı olsun. Şehir; yöneticileri, esnafı ve ziraatçisi ile uyum içerisinde çalışabiliyorsa o zaman şehir oluyor” ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Müftü Eviş dualar okudu ve daha sonra kurdele kesilerek açılış gerçekleştirildi. Konuklara ikramlar yapıldı.

Z2

Z1

I M G 7878

I M G 7898

Editör: Şefik Kenar