Sağlıklı Hayat Merkezi beslenme danışmanlığına başvuran 57 yaşındaki Cemile K., aldığı diyetisyen desteği ile artık daha sağlıklı ve fazla kilolarına veda etti.

1-1044
"Çok Sağlıklı Hissediyorum"
Sağlıklı Hayat Merkezi beslenme danışmanlığına başvuran Kırklareli’nin merkez ilçesinde yaşayan Cemile hanım, ağırlık kaybından sonra sağlığına kavuştuğunu dile getirerek, "Başlangıçta 90 kiloydum, bu süreçte 19 kg kaybettim. Kalp ve diyabet hastası olarak sürece başladım. Diyet tedavisinden önce diyabet ilacı kullanıyordum, kilo verdikten sonra doktorum ilacımı bıraktırdı. Şu anda çok sağlıklı hissediyorum" sözlerini dile getirdi.

2-524
Kişiye Özel Tedavi
Sağlıklı Hayat Merkezi Beslenme Danışmanlığı biriminde yapılan tedavi sürecinde, kan değerlerinin incelendiği ve kişiye özel devam edilebilir listelerin hazırlandığını dile getiren Cemile hanım, aç kalmadan kilo verdiğini dile getirdi.

3-231
"Sağlıklı Beslenerek 19 Kilo"
Cemile hanım "Bana özel hazırlanan listelerle sağlıklı beslenerek kilo verdim. Diyetle birlikte yürüyüşlere de başladım. Diyetisyen desteği olmasaydı bunu başaramazdım, bana bu desteği veren diyetisyenime çok teşekkür ediyorum" ifadelerini dile getirdi.

Doktor Başkan Halk Sağlığı Haftasında Sahaya Çıktı Doktor Başkan Halk Sağlığı Haftasında Sahaya Çıktı

4-129
"Bireye Özel Tedavi"
Kırklareli İl Sağlık Müdürlüğü süreç ile ilgili yaptığı açıklamada, "Sağlıklı Hayat Merkezimize başvuran bireyler için fizyoterapistimiz tarafından bireysel egzersiz programları planlanarak uygulanmakta ve danışan takipleri sağlanmaktadır. Aynı zamanda başvuranlar egzersiz salonumuzdan da fizyoterapist eşliğinde aktif olarak faydalanabilmektedir" ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi