Teorik olarak önemli birikimlere sahip olan Çınar, pratik olarak da önemli görevler üstlenerek belediyecilik anlamında Kırklareli'ne değer katmak için çalışacak.

I M G 7853
Sabri Çınar Kimdir?
Belediyecilik alanında, kent imajı ve markalaşması alanında önemli eğitim ve tecrübelere sahip olan Çınar kendisini şu sözler ila anlattı;
"31 Mart 1983 Tekirdağ doğumluyum. Annem babam Tekirdağlı. İlk, orta, lise öğrenimimi Tekirdağ'da gerçekleştirdim. Daha sonra Trakya Üniversitesi Elektrik Bölümünü bitirdim. Daha sonra Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdim. Daha sonra da Namık Kemal Üniversitesinde Küreselleşme ve Uluslararası İlişkiler Yüksek Lisansı yaptım. Burada Kent İmajı ve Kent Markalaşması üzerine çalıştım. İşletme Anabilim Dalında Yüksek Lisansımı yaptım. Burada da belediyelerde stratejik planlamada katılımcılığı alanında çalıştım. Ve bunun sonucunda da yüksek lisans tezimden türettiğim bir kitabım var. Evliyim, bir tane 12 yaşında oğlum var"

Sorumlu Olduğu Birimler

Kırklareli Belediye Başkan Yardımcısı Çınar'ın sorumlu olduğu birimler şu şekilde;

İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, İklim Değişikliği ve Sıfır Atık Müdürlüğü, Destek Hizmetleri Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Veteriner Hizmetleri Müdürlüğü.

I M G 7859
Önemli Görevler Üstlendi, Şimdi Kırklareli İçin Kolları Sıvadı
Tekirdağ Süleymanpaşa Belediyesi ve MHP'de sorumluluk alarak önemli görevler üstlenen Çınar, şimdi Kırklareli'nin doğru adımlarla ileriye gitmesi için taşın altına elini koydu. Çınar, "Stratejik Plan Uzmanıyım, 10 sene boyunca Tekirdağ Merkez İlçe Süleymanpaşa'da meclis üyeliği gerçekleştirdim. Ve 10 sene boyunca da Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)'nin Grup Başkanvekilliği yaptım bu süreç içerisinde. Son 5 senede de Süleymanpaşa Belediyesi'nde Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulundum" dedi.

Ünlü Komedyenin Tercihi Birtat Köftecisi Oldu Ünlü Komedyenin Tercihi Birtat Köftecisi Oldu

92A8D354 D2D2 41C3 A80E 28F8162652Ea
"Katılımcı Yönetim"
Belediyecilik ve şehir yönetiminde katılımcı yönetim tarzını benimseyen Çınar, Kırklareli halkının istek ve taleplerine daima kulak vereceklerini ifade ederek, "Belediyecilik anlamında, akademik anlamda hem de pratik anlamda tecrübeliyim çok şükür. Daha sonra Derya Başkanın seçimi kazanmasıyla birlikte Kırklareli'nde şuan Belediye Başkan Yardımcılığı görevinde bulunuyorum. Birçok birimlerde görev yaptım, burada da benzer birimlerde görev yapıyorum. Kırklareli ile alakalı yapılan hem beyannamemizde hem de yapılan anketlerde Kırklarelili hemşerilerimizin ihtiyaç doğrultusundaki hizmetler tespit edilmiştir. Ve bu hizmetler doğrultusunda da göreve başladığımız ilk günden itibaren de başarılı olmaya çalışıyoruz" sözlerini ifade etti.


"Beklenen Projeler Çok Yakında"
Kırklareli'ne değer katacak çalışmalar için yoğun şekilde çalışıp temaslar gerçekleştirdiklerini belirten Çınar, "Birçok projemiz var. Derya başkanın hem vizyon projeleri hem de Kırklareli hemşerilerimizin uzun zamandan bu yana bekledikleri büyük projeleri yakın bir zamanda Kırklarelili vatandaşlarımız ile paylaşacağız" ifadelerini kullandı.

A03Fc004 F85F 477B Bce3 Ccc91B8D71F9
"Bu Şehrin Değerini Arttıracak Projeler"
Kırklareli'nin önemli değerlere sahip olduğunu ifade eden Çınar, doğru çalışmalar ile Kırklareli'nin parlayacağını vurgulayarak, "Kırklareli kentimiz çok güzel bir kent, çok güzel bir şehir. Bu şehrin değerini arttıracak projeleri yakın zamanda gerçekleştireceğiz. Bu bölgenin en tanınan şehirlerinden daha sonra da ülkemizde öncelikle bir şehir haline getirmeye çalışıyoruz. Şehrin imajını doğru şekilde arttırarak, bu şehrin marka değeri kazanması hedefindeyiz. Bu marka değer kazandırırken de belediyemizin asli görevlerini de eksiksiz şekilde yapmaya gayret gösteriyoruz. Mutlu kentin mutlu insanlarını sözde değil özde gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. İnşallah yakın bir zamanda Derya başkanımızın önderliğinde tüm ekip olarak da halkımızın özlediği, gerçekleştirilmesini istedikleri bütün projeleri Kırklareli şehrimiz ile paylaşacağız" sözlerini kaydetti.

Editör: Şefik Kenar