Türkiye’de çok ünlü bir köfteci zincirinin ürünlerinde domuz eti kullandığının tespit edilmesi gündeme adeta bomba gibi düştü.

Pınar Mahallesi'nde Durdurulan Araçtan 12 Göçmen Çıktı Pınar Mahallesi'nde Durdurulan Araçtan 12 Göçmen Çıktı

Pek çok şubesi bulunan söz konusu markanın ismi Tarım ve Orman Bakanlığı’nın 'Sağlığı Tehlikeye Düşürecek Gıdalar' listesine eklendi.

Hal böyle olunca Kırklareli’nin meşhur lezzetleri arasında ön plana çıkan Kırklareli köftesinin değeri bir kez daha anlaşılmış oldu.

Kırklareli’nde doğal ortamda yetiştirilen hayvanların eti ile hazırlanan ve artık ülke çapında büyük bir ün kazanan meşhur Kırklareli köftesi lezzeti ile dikkat çekiyor.

C0Cee3D0 75E1 48F1 9Cae 887751316B60

Bu anlamda gerek tertemiz ve doğal yapısıyla, gerekse tadı ile ülke çapındaki zincir isimleri sollayan Kırklareli köftesi, söz konusu markada patlayan skandalın ardından değerini bir kez daha kanıtlamış oldu.

Vatandaşlar ise yaptıkları yorumlarda daha önce de tercihlerinde bir değişiklik olmadığını, Kırklareli’ndeki yerel markalardan köftelerini yediklerini belirterek, bundan sonra da tercihlerini Kırklareli köftesinden yana kullanmaya devam edeceklerini ifade ediyorlar.

Editör: Serhat Ünver