Yerel

KIRKLARELİ; Ömer Halisdemir Anısına Lokma Dağıtacaklar

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği Kırklareli Şubesi, 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü dolayısıyla ilimizde anlamlı bir etkinliğe imza atacak

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) Kırklareli Şubesi, 17 Ekim Dünya Astsubaylar Günü dolayısıyla ilimizde anlamlı bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor.

Derneğin Kırklareli Şube Başkanı Menderes Akkuş ve İkinci Başkanı Burhan Yavuz, Alternatif Medya’ya gerçekleştirdikleri ziyaret esnasında yaptıkları açıklamada Dünya Astsubaylar Günü’nde, 15 Temmuz 2016’da FETÖ tarafından gerçekleştirilen hain darbe girişimi esnasında şehit olan Şehit Astsubay kd Bşçvş. Ömer Halisdemir anısına Perşembe günü saat 16.00'da İstasyon Caddesi girişinde lokma dağıtacaklarını belirttiler.

Akkuş ile Yavuz ayrıca 17 Ekim Perşembe günü Trakya’da bulunan tüm TEMAD şubelerinin Edirne’de bir araya geleceğini, düzenlenecek törende yapılacak açıklamada emekli astsubayların sorunlarını, özlük hakları ile ilgili taleplerini kamuoyu ile paylaşacaklarını dile getirdiler.

Bu vesileyle Akkuş ile Yavuz, tüm emekli astsubaylara sağlıklı bir ömür dilerken, ebediyete intikal etmiş olan şehitlerimizi ve askerlerimizi de rahmetle andılar.