Yerel

Kırklareli: Parkede Heyecan Pazar Günü

Türkiye Kadınlar Basketbol 1. Ligi’nde 3. hafta mücadelesi yarın başlıyor. Kırklareli Temsilcisi ise 29 Eylül Pazar günü rakibini kendi evinde ağırlayacak.

Kırklareli Belediyesi FBO Basketbol Takımı, 3. haftada da galibiyeti hanesine yazdırarak evinde 3'te 3 yapmak istiyor. Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor'u konuk edecek Kırklareli'nin Perileri, 29 Eylül Pazar günü parkede olacak. Saat 16:00'da başlayacak maç Yeni Kapalı Spor Salonu’nda oynanacak. Tribünlerin desteği ile güçlü rakibini dize getirmek isteyen Kırklareli Temsilcisi, galibiyet ile ayrılması halinde galibiyet serisini 3'te 3 yapacak.
Maç öncesinde hedefin galibiyet olduğunu ifade eden takım, "Kırklareli Belediyesi Fen Bilimleri Okulları Kadın Basketbol Takımı, sezondaki üçüncü maçına çıkıyor ve bu kez sahne evimizde! İlk iki maçta aldığımız galibiyetlerin ardından, şimdi de taraftarımızın desteğiyle sahamızda Lidya Garden City Turgutlu Belediyespor’a karşı zafer arıyoruz. Takımımızın enerjisi yüksek, hedefimiz net: Evimizde galibiyetle ayrılmak" sözlerini dile getirdi.