Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası (Kırklareli TSO), T.C. Kırklareli Valiliği tarafından düzenlenen “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” Etkinlikleri kapsamında Milli İrade’ye destek vermek amacıyla Kırklareli Özgürlük ve Demokrasi Meydanı’nda stant açtı.

04-26

Kırklareli Ticaret ve Sanayi OdasıYönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İsmail Hakkı Özsan ile Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, standı gezen Kırklareli Valisi Birol Ekici ile Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut başta olmak üzere tüm ziyaretçilerle yakından ilgilenerek bilgilendirmelerde bulundular. “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” Etkinlikleri”ne katılan vatandaşlara Simit, Poğaça, Ayran ve Su ikram ettiler.

03-44

Kırklareli Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Soner Ilık, her zaman demokrasinin, milletin ve devletin yanında olduklarını belirten yaptığı açıklamasında; “Mustafa Kemal Atatürk’ün “Hâkimiyet, kayıtsız şartsız milletindir” ilkesini şiar edinen bir camia olarak demokrasiyi savunmaya devam edeceğiz. Devletimizin yanında, milletimizin emrinde olacağız. Ülkemizin birliğine, kardeşliğimize ve demokrasimize karşı olanların da karşısına dikileceğiz. Çünkü devletimiz ve ülkemiz var oldukça biz de varız. Demokrasi varsa hepimiz varız.100 sene önce kahraman ecdadımız “Milletin istiklalini, yine milletin azim ve kararı kurtaracaktır” diyerek İstiklal Harbinin adeta ilk kıvılcımını yakmıştı. 15 Temmuz 2016 gecesi aynı ilkeyle ve birlikte hareket eden Türk Milleti bir büyük felaketin önüne geçmiş oldu. Türk iş dünyası olarak, aynı ruh, aynı inançla çalışmayı sürdürüyoruz. Türkiye’nin dünyanın en büyük ekonomileri arasında yerini almasını ve lider ülke haline gelmesini, yine hep birlikte çalışarak sağlayacağız. Tarihe geçen bu destansı demokrasi mücadelesinde hayatını kaybeden milli direnişin kahraman şehitlerine Allah’tan rahmet, kıymetli ailelerine sabırlar diliyoruz, gazilerimizi minnetle anıyoruz. Demokrasimize, vatanımıza sahip çıkan yüce milletimize teşekkür ederiz. Şehitlerimizi rahmetle, Gazilerimizi minnetle anıyor, standımıza teşrif eden tüm misafirlerimize teşekkür ediyor, saygılarımı sunuyorum” dedi.

02-77

ADD Trakya Şubeleri Pınarhisar’da Yaşananlara Tepki Gösterdiler ADD Trakya Şubeleri Pınarhisar’da Yaşananlara Tepki Gösterdiler

“15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” Programı’na; Kırklareli Valisi Birol Ekici ile Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut başta olmak üzere Kurum Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri, Oda ve Sivil Toplum Kuruluşları’nın Başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Editör: Haber Merkezi