İHALE İLANI

T.C.

KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ

İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı

Üniversitemizin aşağıda yazılı biriminde bulunan yer hizasında belirtilen tahmini bedelle 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesi gereğince karşısında gösterilen tarihte ve saatte açık ihale usulü ile kiraya verilecektir.
KAYALI KAMPÜSÜ 4 NO.LU DÜKKAN FOTOKOPİ - KIRTASİYE İŞLETMESİ, KAYALI KAMPÜSÜ 7 VE 8 NO.LU DÜKKANLAR KAHVE VE KAHVE ÇEŞİTLERİ SATIŞ YERİ İŞLETMESİ VE KIRKLARELİ ÜNİVERSİTESİ ASILBEYLİ KÖYÜ MEVKİİ TARLA İHALELERİ
İhaleye katılmak isteyen isteklilerde aşağıdaki şartlar aranır:
1- Nüfus Cüzdanı fotokopisi veya tasdikli bir örneği. 
2-Sabıka kaydı olup olmadığına ilişkin Cumhuriyet Savcılığından ilk ilan tarihinden sonra alınmış Adli Sicil Belgesi. Alınan bu belgede ‘’ Adli Sicil kaydı ‘’ veya ‘’ Adli Sicil Arşiv Kaydı ‘’ var ise o kayıtlara ilişkin mahkeme kayıtları da eklenecektir. (Tüzel kişi olunması halinde ortakların her biri için ayrı ayrı verilecektir. Suç kaydı bulunan kişilere ilgili kiralamalar ihale edilmeyecektir. Taksirli suçlar hariç)
3-İlk ilan tarihinden sonra Nüfus Müdürlüğünden alınmış onaylı adres belgesi, telefon, faks ve elektronik posta adresi. (Tebliğat adresi olarak kullanılacaktır) 
4-Geçici teminata ilişkin belge.
5- Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
 - Gerçek kişi olması halinde noter tasdikli imza beyannamesi,
 - Tüzel kişi olması halinde ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakların üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, Bu bilgilerin tamamının bir ticaret sicil gazetesinde bulunmaması halinde bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri.
6- İstekliler adına vekâleten ihaleye katılınıyor ise, istekli adına teklifte bulunacak kimselerin vekâletnameleri ile vekâleten iştirak edenin noter tasdikli imza sirküleri/imza beyannamesi vermesi.
7-Kırklareli Üniversitesi’nde işletmecilik faaliyetinde bulunmuş/bulunan isteklilerin Kırklareli Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığından alınmış borcu yoktur belgesi.
KAYALI KAMPÜSÜ 4 NO.LU DÜKKAN FOTOKOPİ - KIRTASİYE İŞLETMESİ, KAYALI KAMPÜSÜ 7 VE 8 NO.LU DÜKKANLAR KAHVE VE KAHVE ÇEŞİTLERİ SATIŞ YERİ İŞLETMESİ İHALELERİ İÇİN YUKARIDAKİ 7 MADDEYE EK OLARAK;
- Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu/olacağı Ticaret ve / veya sanayi Odası veya ilgili meslek odası belgesi;
 -Gerçek kişi olması halinde kayıtlı olduğu/olacağı Ticaret ve / veya Sanayi Odasından ya da Esnaf ve Sanatkar Odasından, ilan yapılan hallerde ilk ilan tarihinin veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge.
 -Tüzel kişi olması halinde ilgili mevzuatı gereği kayıtlı olduğu/olacağı Ticaret ve / veya Sanayi Odasından, ilan yapılan hallerde ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge;
 -İlk ilan tarihinden sonra alınmış üye olduğu/olacağı Meslek Odasından ihaleye katılmasında sakınca olmadığını belirten İhale Durum Belgesi.
 - Oda kayıt ve İhale durum belgeleri Mevzuatı gereği kayıtlı olması gereken odaya kayıtlı olunması halinde ihale zarfı ile sunulacaktır. Kayıtlı olunmaması halinde ise sözleşme imzalandıktan en fazla 30 gün içerisinde İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığına sunulacaktır. Aksi takdirde kesin teminat gelir kaydedilerek sözleşme tek taraflı olarak fesh edilecektir.
- Sözleşme imzalandıktan en fazla 30 gün içerisinde ihale konusu işletme adına düzenlemiş İşletme Kayıt Belgesi ve İşyeri Açma ve Çalıştırma Ruhsatı İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığına sunulacaktır.  ( İşletme Kayıt Belgesi İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünden alınacaktır)
                                             
         Geçici Teminat  bedeli Üniversitemiz Strateji Geliştirme Daire Bakanlığının T.C. Ziraat Bankası Kırklareli Şubesindeki TR070001000104492391765001 IBAN No.lu hesabına ihaleye girecek gerçek veya tüzel kişi adına ihale ismi açıkça belirtilerek yatırılacaktır. İhale dokümanları  İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığından temin edilebilir. Geçici teminat bedelleri aşağıdaki tabloda belirtilmiştir. 
İlanda belirtilen kira bedelleri KDV hariç olup, sözleşme imzalanması halinde kira bedelleri %20 KDV dahil edilerek ödenecektir.
(Kırklareli Üniversitesi Asılbeyli Köyü Mevkii Tarla İhalesi Hariç)
Sıra No İşletme Adı Kiralama Alanı Bir Yıllık Tahmini Kira Bedeli Geçici Teminat Bedeli Kiralama Süresi İhale Tarihi  İhale Saati
1 Kayalı Kampüsü 4 No.lu Dükkan Fotokopi - Kırtasiye İşletmesi 56m² Kapalı 35,81m² Açık Alan ₺147.900,00- ₺14.790,00- 3 Yıl 31.10.2024 10:00
2 Kayalı Kampüsü 7 ve 8 No.lu Dükkanlar Kahve Ve Kahve Çeşitleri Satış Yeri İşletmesi  101m² Kapalı 71,62m² Açık Alan ₺397.500,00- ₺39.750,00- 3 Yıl 31.10.2024 11:00
3 Kırklareli Üniversitesi Asılbeyli Köyü Mevkii Tarla 32.169m² ₺67.000,00- ₺6.700,00- 3 Yıl 31.10.2024 14:00
#ilangovtr Basın No ILN02104452