Akademik Kurul Toplantısı Fen Edebiyat Fakültesi 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı, fakülte konferans salonunda düzenlendi.

Toplantıya Rektör Prof. Dr. Bülent Şengörür, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Meryem Çamur Demir, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Mesut Ayar, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. H. Hale Karayer ve Dr. Öğr. Üyesi Tarık Özçelik ile akademik personel katıldı.

Toplantıda Fakülte Dekanı Prof. Dr. Mesut Ayar fakültelerinde görev yapan akademik ve idari personel sayıları, eğitim gören öğrenci sayısı, 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılında yürütülen sosyal ve kültürel faaliyetler ile gerçekleştirilen bilimsel çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Gezici Kütüphane İle Bağımlılıkla Mücadele Ediyorlar Gezici Kütüphane İle Bağımlılıkla Mücadele Ediyorlar

Byhi Gr 3 10 2024 192E5

Rektör Bülent Şengörür ise toplantıda yaptığı konuşmada 2024-2025 akademik yılının hayırlı ve başarılı geçmesi temennisinde bulundu. Fen Edebiyat Fakültesinin 158 öğretim elemanı ve sahip olduğu bölümler ile Kırklareli Üniversitesinin en büyük fakültesi olduğunu ifade eden Şengörür; eğitim-öğretim faaliyetleri, öğrenci ilişkileri, sosyal sorumluluk çalışmaları, programların tercih edilirliği, kariyer merkezi, dijitalleşme çalışmaları, kalite geliştirme çalışmaları, gıda ihtisaslaşma çalışmaları, bilimsel çalışmalar ve idari süreçler konularında ayrıntılı açıklamalarda bulundu.

Byhi Gr 3 10 2024 E3A3C

Editör: Haber Merkezi