Kırklareli Üniversitesi tarafından Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı ve Türk Eğitim Vakfı Üniversite Eğitim Bursu hakkında açıklama yayınlandı.

Vize’de Ortaokul Müdürleri Toplantısı Vize’de Ortaokul Müdürleri Toplantısı

Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı bursu ile alakalı paylaşılan duyuruda; “Devlet üniversitesi bünyesinde yer alan fakülte, enstitü, yüksekokul, konservatuar veya meslek yüksekokulunda ön lisans, lisans veya lisansüstü öğrenim gören engelli öğrencilerden duyuru bağlantısında belirtilen aday olma şartlarını yerine getirenlere, seçilmeleri halinde Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı tarafından burs yardımı yapılacaktır. Son başvuru tarihi 31 Ekim 2024 Perşembe günüdür.

Aday Gr 26 07 2019 5Be36-2

Burs talebinde bulunacak Bursiyer adaylarının en geç 25 Ekim 2024 tarihine kadar Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığına veya öğrenim görmekte oldukları enstitü/fakülte/yüksekokul/meslek yüksekokuluna başvuru formu ve taahhütnamelerini iletmeleri önemle rica olunur” ifadeleri kullanıldı.

Yine başlayan Türk Eğitim Vakfı Üniversite Eğitim Bursu ile ilgili; “Türk Eğitim Vakfı Üniversite Eğitim Bursu Başvuruları Başlamıştır. Son başvuru tarihi 11 Ekim 2024 Cuma günüdür” açıklaması yayınlandı.

Muhabir: Volkan Abuy