Kırklareli Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencileri Arş. Gör. Hasan Tahsin Kokonalıoğlu ve mezun öğrencilerden Ayça Petek Köroğlu, Şimal Rana Bozok ve Eyşan Hilal Kuzgun’un hayata geçirdiği “E-torun” projesi TEKNOFEST 2024’te finale kalmaya hak kazandı.

Yarışmanın İnsanlık Yararına Teknoloji Yarışması Sosyal İnovasyon Kategorisinde yarışacak olan proje, birincilik ödülü için mücadele edecek.

Gökyüzü Meraklısı Çocuklar Gece Gözlemi Yapacak Gökyüzü Meraklısı Çocuklar Gece Gözlemi Yapacak

Turizm Gr 14 08 2024 6C4B2

Projeye Rekreasyon Yönetimi Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Taki Can Metin danışmanlık ederken, proje kaptanlığını Arş. Gör. Dr. Damla Erdem yaptı.

Kırklareli Üniversitesi öğrenci ve akademisyenleri tebrik ederek; “Başvuru sonucunda, yaşlıların günlük yaşamlarında yer alan teknoloji ile bağlantılı temel ihtiyaçlarını bir başkasına bağlı olmadan karşılayabilmeleri ve teknolojinin avantajlarından faydalanabilmeleri amacıyla bir e-öğrenme platformu geliştirmeyi hedefleyen proje ile finalist takım olmaya hak kazanılmıştır. Tüm takım üyelerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” açıklamasında bulundu.

Muhabir: Volkan Abuy