Kırklareli Üniversitesi kazandığı proje başarılarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Bu kapsamda "Diyabetik Periferal Nöropati Patogenezinde PINK1/PARKIN mRNA gen ifadesi ile miRNA ve lncRNA Gen Ekspresyon Profillerinin Değerlendirilmesi" projesi TÜSEB’den, "Cumhuriyetin 100 Yılında Felsefede Kadınlar:Yükseköğretimdeki Felsefe Eğitim ve Araştırma Çalışmalarında Kadınların Varlığının Değerlendirilmesi" projesi ise TÜBİTAK’tan destek aldı.

İlk proje ile ilgili Kırklareli Üniversitesi’nin yazılı açıklamasında; “T.C. Sağlık Bakanlığı Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı (TÜSEB) Projelerini Destekleme Programı başvuruları kapsamında; Tıp Fakültesi Tıbbi Mikrobiyoloji ABD Öğretim Üyesi Doç. Dr. Mehmet Demirci ve Tıp Fakültesi Nöroloji ABD Öğretim Üyesi Doç. Dr. Özge Altıntaş Kadırhan'ın Proje Araştırmacısı oldukları "Diyabetik Periferal Nöropati Patogenezinde PINK1/PARKIN mRNA gen ifadesi ile miRNA ve lncRNA Gen Ekspresyon Profillerinin Değerlendirilmesi" başlıklı proje desteklenmeye hak kazanmıştır.

Sizin Çöpünüz Bir Suçlunun  Hazinesi Olabilir Sizin Çöpünüz Bir Suçlunun Hazinesi Olabilir

Akademisyenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” ifadeleri kullanıldı.

TÜBİTAK’tan aldığı destekle alakalı konuşmasında ise; “TÜBİTAK - ARDEB 1001 - Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Projelerini Destekleme Programı “Cumhuriyetimizin 100. Yılı Özel Çağrısı” kapsamında; Fen Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gamze Keskin Yurdakurban'ın Proje Araştırmacısı olduğu "Cumhuriyetin 100 Yılında Felsefede Kadınlar: Yükseköğretimdeki Felsefe Eğitim ve Araştırma Çalışmalarında Kadınların Varlığının Değerlendirilmesi" başlıklı proje desteklenmeye hak kazanmıştır.

Öğretim Üyemizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” açıklamasında bulunuldu.

Muhabir: Volkan Abuy