Asayiş

KIRKLARELİ; Uyuşturucu Satan Çocuklarını Polise Teslim Ettiler

Kırklareli'nde bir eve düzenlenen operasyonda çocuklarının uyuşturucu satıcısı olduğunu öğrenen anne baba, çocuklarının polise teslim etti.

Loading...

İl Emniyet Müdürlüğü’nün uyuşturucu ile mücadelesi sürüyor. Bu kapsamda Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda Kırklareli merkezli, Edirne ve Tekirdağ ilini de kapsayan çalışmalarda toplamda 10 adrese ve 2 araca operasyon düzenlendi.

Söz konusun baskınların bir tanesinde, uyuşturucu satıcısı olduğunu öğrenen anne baba, o esnada evde bulunmayan çocuklarını, hiçbir şey yokmuş gibi telefonla çağırdı ve polise teslim etti. Söz konusu şahıs anne babasının gözleri önünde kelepçelendi.

Yine bir başka eve yapılan baskında, uyuşturucuların şeker kutularına zula yapılması ayrıca dikkat çekti.

Kırklareli İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada;

“Kırklareli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce yürütülen Kırklareli merkezli, Edirne ve Tekirdağ ilini de kapsayan Uyuşturucu Madde İmal Eden ve Satan şahıslara yönelik yapılan çalışmalar kapsamında toplamda 10 adres ve içinde uyuşturucu madde ticareti yapıldığı değerlendirilen 2 araca yönelik operasyon gerçekleştirildi.

Yapılan operasyonlar sonucunda; 2 Kilo 470 Gram uyuşturucu madde, 3 Adet Hassas Terazi, 2 Adet ruhsatsız tabanca, 18 Adet Tabanca fişeği, 11.120 TL  ele geçirildi.

Konuyla ilgili 11 şahıs gözaltına alınmıştır. İşlemlerinin ardından adli mercilere sevk edilen şüphelilerden 5 'i tutuklanmış 6'sı adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştır.

Şehrimizi zehir tacirlerinden ve sokak satıcılarından temizlemeye kararlıyız. Bunlara göz açtırmayacağız” ifadeleri kullanıldı.