Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu tarafından düzenlenen Minikler Açık Hava Puta Türkiye Şampiyonası tamamlandı. 26 ilden 618 sporcunun katıldığı şampiyonada “Minik Kızlar 8-9 Yaş” kategorisinde, Umayhan Öz Türkiye 3’üncüsü oldu.

İstanbul Okçular Vakfı tesislerinde düzenlenen ve Cuma günü başlayan şampiyonada 'Kızlar' ve 'Erkekler' 8-9, 10-11,12-13 yaş olmak üzere bireysel kategorilerdeki ilk 3 sırayı alan sporculara düzenlenen törenle ödülleri verildi. Geleneksel kıyafetlerle yapılan yarışmada teknik kurulun kontrolünden geçen geleneksel oklar ve yaylar kullanıldı.

Uzmanlar Kırklarelispor’un Üst Lige Çıkma Şansını Değerlendirdi Uzmanlar Kırklarelispor’un Üst Lige Çıkma Şansını Değerlendirdi

Ödülünü alan Umayhan Öz’ün bu büyük başarısından ötürü Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçenin ilk ve tek okçuluk spor kulübü Umay Okçuluk SK yaptığı açıklamada; “O artık şampiyonluk yolunda bir sporcu. Türkiye 3’üncüsü Umayhan Öz, Türkiye Geleneksel Türk Okçuluk Federasyonu Minikler Açım Hava Türkiye Şampiyonası'nda 8-9 yaş Minik kızlar Türkiye üçüncülüğünü kulübümüze ve ailemize yaşattığın için teşekkürler” ifadelerini kullandı.

G R U7 Y W U W I A A Z88 Y

Editör: Ferdi Kurtbayram