Yerel

Kırklarelililer Geleceğine Kendi Karar Verecek

Kırklareli'nin katılımcı yönetim ile 2025-2029 Stratejik Planı için Kırklareli Belediyesi, katılımcı bir uygulamayı hayata geçiriyor.

Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, "Kentimizin geleceğini birlikte tasarlamaya var mısınız?" sloganı ile düzenlenen anket çalışmasını duyurdu. Kırklarelili vatandaşların, şehrin geleceği ile ilgili görüşlerini almak için önemli bir çalışma başlatan Bulut, seçim sürecinden sözünü verdiği gibi katılımcı bir yönetim anlayışını benimsedi.
Kırklareli Halkı Geleceğine Kendi Karar Verecek
Seçim sürecinde Kırklareli'nin halk ile birlikte yönetilmeye ihtiyacı olduğunu vurgulayan Bulut, verdiği sözleri tutuyor. Şehrin geleceği konusunda vatandaşların da görüşlerinin alınacağı anket çalışması başlatıldı.
Bulut hayata geçirilen çalışma ile ilgili, "Kentimizi katılımcı bir anlayış ile birlikte yönetmekte kararlıyız. Bu amaçla hazırladığımız 2025-2029 'Stratejik Plan'ımızı, siz değerli hemşehrilerimizle birlikte hayata geçirmek noktasında bize ışık olacağını düşündüğümüz bir anket hazırladık" sözlerini dile getirdi.
Kırklareli Belediyesi'nin hazırladığı ankete katılmak için; www.kirklareli.bel.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.