Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı tarafından, terör suçlarının ortaya çıkarılması ve terör örgütü mensuplarının tespit ve yakalanmasına yönelik 01-31 Ağustos 2024 tarihleri arasında yürütülen koordineli faaliyetler kapsamında 3 kişi yakalandı.

Kırklareli: Bu Kadarına da Pes, Ticari Taksiyle Göçmen Kaçakçılığı Kırklareli: Bu Kadarına da Pes, Ticari Taksiyle Göçmen Kaçakçılığı

02-93

Bu kapsamda PKK/KCK Silahlı Terör Örgütüne Üye Olma suçundan hakkında aranma kararı bulunan 1 şahıs yakalandı ve çıkarıldığı adli makamlarca ifadesinin alınmasına müteakip tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Yine PKK/KCK Silahlı Terör Örgütü ve DEAŞ Silahlı Terör Örgütüyle iltisaklı olduğu tespit edilen 2 şüpheliye adli işlem yapıldı. İşlem yapılan şüphelilerden 1’i tutuklanarak Kırklareli E Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi. 1 şüpheli ise tutuksuz yargılanmak üzere çıkarıldığı adli makamlarca serbest bırakıldı.

03-50

Kırklareli İl Jandarma Komutanlığı’ndan yapılan açıklamada; “Vatandaşlarımızın huzur ve güveni için mesai mefhumu gözetmeksizin 7/24 esasına göre suç işlenmesinin önlenmesi ve suçluların yakalanması çalışmalarına devam edilmektedir” dendi.

Editör: Haber Merkezi