Yerel

Kırklareli'nde 5 Litre Atık Yağ Getirene Temizlik Seti

Kırklareli'nde temizlik ve geri dönüşüm için gaza basıldı. Kırklareli Belediyesi ve muhtarların el ele verdiği çalışmalarda, atık yağ getirenlere temizlik seti veriliyor.

Kırklareli Belediyesi'nin Sıfır Atık Projesi kapsamında; çevre temizliğini sağlamak için verimli bir proje sürdürülüyor. Vatandaşların katılımını teşvik etmek için, atık yağ getirenlere temizlik malzemesi veriliyor.
Karacaibrahim Mahalle Muhtarı Gülşah Uğurluoğlu, projeyi duyurarak, "5 litre atık yağı Karacaibrahim Mahallesi muhtarlığına getirene temizlik seti hediye" sözlerini dile getirdi.


Mahalleye kadın elinin değdiğini gösteren Uğurluoğlu, "Sıfır Atık Projesi kapsamında çevremizi korumak adına atıklarımızı doğru bir şekilde ayrıştırarak ilgili birimlere teslim etmenizi sizden önemle rica ediyorum. Özellikle, topladığınız her 5 litre atık yağı muhtarlarınıza iletmenizi istiyorum. Belediyemiz, bu duyarlı davranışınıza karşılık olarak sizlere temizlik setleri armağan edecektir" sözlerini dile getirdi.


"Temiz Bir Kırklareli İçin"
Kırklareli'nde temizlik konusunda önemli işlerin altına imza atan isimler arasında yer alan Uğurluoğlu, hayata geçirilen uygulama ile Kırklareli'nin daha güzel bir çevreye sahip olacağını dile getirerek; "Gelin hep birlikte, daha temiz ve sürdürülebilir bir çevre, daha güzel bir Kırklareli için el ele verelim" dedi.