Yerel

Kırklareli’nde Binler Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşünde Buluştu

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla ilimizde demokrasi ve milli birlik yürüyüşü düzenlendi. Binlerce vatandaşın katıldığı yürüyüşte birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Loading...

Kırklareli’nde binler demokrasi ve milli birlik yürüyüşünde buluştu. Dün akşam saat 21.00’de Kırklareli Valisi Birol Ekici, Kırklareli Belediye Başkanı Derya Bulut, AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, il protokolü ve vatandaşların katılımıyla yapılan yürüyüşte birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Kırklareli Valisi Birol Ekici, yaptığı konuşmada 8 yıl önce Türk milletinin tarihte eşi görülmemiş hain ve sinsi bir darbe girişimine maruz kaldığını söyledi.

Millete ait uçak ve tankların millete karşı kullanıldığını ifade eden Ekici, "Türkiye Büyük Millet Meclisi ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesinin etrafı bombalandı. Bu hain darbe girişimi sonucunda bir çok vatandaşımız şehitlik mertebesine yükseldi." dedi. 15 Temmuz darbesi girişiminde de yurtdışından destek alındığını ifade eden Ekici, darbe girişimini kınadığını kaydetti.