Kırklareli Atıksu Arıtma Tesisi'nin onarımına yönelik dün önemli bir adım atıldı.

DSİ Edirne 11. Bölge Müdürü Faruk Yücegök, Kırklareli Atıksı Artıma Tesisinin Onarımı işini kapsayan sözleşmeyi Şube Müdürleri ve firma yetkilileri ile birlikte imzaladı.

250545F1 A025 4286 813B 0E0E0441369B

Bu önemli proje hakkında açıklamada bulunan AK Parti Kırklareli Milletvekili Ahmet Gökhan Sarıçam, şunları kaydetti;

“Göreve geldiğim günden bu yana öncelikle ele aldığımız, çevremize ciddi rahatsızlık ve zarar veren Kırklareli Atıksu Arıtma Tesisi'nin onarımına yönelik çalışmalarımızda önemli bir adım daha attık. Yüklenici firma ile 23 Temmuz 2024 tarihinde imzalanan sözleşme ile bu hayati proje artık resmen başlamış bulunmaktadır.

Yeni Mısır Çeşitlerine Kontrol Yeni Mısır Çeşitlerine Kontrol

DSİ tarafından yürütülecek bu projede, özellikle hasar gören havalandırma havuzunun onarımı ile çevremize ve doğamıza verdiğimiz zararı minimuma indirmeyi hedefliyoruz. Bu onarım çalışması sayesinde Kırklareli'nin doğal güzelliklerini koruyarak, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir çevre bırakmak adına önemli bir adım atmış olacağız.

Bu önemli projeyi öncelikli yatırım haline getiren ve sürecin her aşamasında desteklerini esirgemeyen DSİ Genel Müdürümüze ve DSİ Şube Müdürümüze en içten teşekkürlerimi sunuyorum. Hep birlikte el ele vererek, doğamızı ve geleceğimizi koruma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam edeceğiz.”

Editör: Ferdi Kurtbayram