Borsa Devi, Lüleburgaz'dan 600 Milyonluk Gayrimenkul Alımı Yaptı Borsa Devi, Lüleburgaz'dan 600 Milyonluk Gayrimenkul Alımı Yaptı

Kırklareli’nde, baraj yolu üzerinde uzun yıllardır hizmet veren, sevilen nezih mekânlardan My Garden Et&Balık Restaurant, yaklaşık 1 yıllık tadilat ve yenilenme sürecinin ardından kapılarını yeniden hizmete açtı.

I M G 4478

My Garden ailesi kısa bir süre önce; “Tadilat ve yenilenme sürecimizi tamamladık. Sizi de bu heyecanımıza ortak olmaya davet ediyoruz” diye çağrıda bulunarak tüm dostlarını büyük açılışa davet etmişti.

Önder Çekinmez ve Anıl Çekinmez çiftinin mekânı, 9 Ağustos Cuma günü (dün)saat 18.00’de davetlilerin yoğun katılımıyla açıldı.

I M G 4479

Açılışa; Kırklareli Vali Yardımcısı Dr. Yusuf Güler, Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Halil Kahraman başta olmak üzere çok sayıda davetli katılım gösterdi.

I M G 4480

Alkışlar eşliğinde kesilen açılış kurdelesinin ardından, “hayırlı olsun” dilekleriyle davetliler yenilenen işletmeyi gezme imkânı buldular. Canlı müzik ve ikramında gerçekleştiği açılışta misafirler, My Garden Et&Balık Restaurant’ın yeni yüzüne tam not verdiler.

I M G 4481

I M G 4482

Editör: Ferdi Kurtbayram