İzmir firması Sinanur Moda tarafından düzenlenen Tesettür Giyim Festivali bugün başladı. Royal Bilgiç Hotel’de gerçekleştirilen etkinliğe ilimiz kadınları da yoğun ilgi gösterdi. Sinanur Moda ortakları Mihsan Gürses ve Sinan Kabacık’ın düzenlediği festival, 3 gün boyunca açık olacak.

Pek çok şehirde hayata geçirdikleri etkinlik için bu kez Kırklareli’nde olduklarını söyleyen Mihsan Gürses; “Sinanur Moda altında yaptığımız bir festival. Biz Sinanur Moda olarak İzmir firmasıyız. Bu etkinliğimizi pek çok ilde yapıyoruz bugün ve ilerleyen günlerde bu yüzden Kırklareli’ndeyiz. Kırklareli’ndeki bayanlara hizmet etmek istiyoruz” dedi.

D S C 0766

Kırklareli’nin Sevilen Sesi ‘İnci Taneleri’ Fragmanında! Kırklareli’nin Sevilen Sesi ‘İnci Taneleri’ Fragmanında!

Fiyat yelpazelerinin ve ürünlerinin çok geniş olduğunu vurgulayan Gürses; “Etkinliğimiz bugün başladı ve 3 gün boyunca devam edecek. Pazar günü saat 10’da festivalimizi sonlandıracağız. Sabah 10.00’da kapılarımızı açıyoruz, akşam ise 22.00’da bitiyoruz. Tuniklerden elbiselere, takım elbiselerden keten pantolonlara kadar geniş bir yelpazede ürünümüz bulunuyor, fiyatlarımız ise ikiyüz Liradan 2 bin Liraya kadar değişiyor. Burada deneme kabinlerimiz var ama annesine, eşine hediye almak isteyen oluyor. Eğer beden uymazsa başka bir durum olursa değişim imkanımız da bulunuyor” şeklinde konuştu.

D S C 0784-1

Muhabir: Volkan Abuy